salariat nou

Chestiuni specifice programului SAGA PS
dutud595

salariat nou

#1 Mesaj de dutud595 »

Trebuie sa desfac un contract de munca si sa inchei un altul. Care sunt pasii? Unde trebuie sa merg si cu ce acte? Va multumesc anticipat!

balazse

Re: salariat nou

#2 Mesaj de balazse »

Pentru aceeasi persoana? daca da, de ce?
In primul rand trebuie sa faci o decizie de desfacere a contractului de munca pentru vechiul contract, dupa care faci un nou contract de munca.
Atentie sa depui oferta de loc de munca la somaj pentru noul loc de munca creat.

balazse

#3 Mesaj de balazse »

Ne-ai lamurit ca ar fi vorba despre persoane diferite. Pana la urma vrei sa stii ce documente trebuiesc intocmite si depuse, precum termenii de depunere sau cum procedezi in Saga?

dutud595

#4 Mesaj de dutud595 »

Ma intereseaza ambele probleme: ce docum. tb. sa intocmesc , unde le depun si cand?
In SAGA cum introduc?

danilevicis

#5 Mesaj de danilevicis »

Daca desfacerea s-a facut cu acordul partilor:
1) cererea angajatului prin care solicita desfacerea contractului de munca
2) cererea se aproba si se inregistreaza la firma cu nr. de inregistrare
3) se intocmeste decizia de desfacere pe baza cererii, art. 55 lit b din codul muncii, in 3 exemplare, unul la firma, unul la angajatul care pleaca, unul se depune la itm impreuna cu copia cererii respectivului fost salariat. In aceiasi zi se depune si revisalul.

operare in saga:
pt angajatul care pleaca, in fisierul salariati pui data ultimei zile de lucru. apoi in registrul revisal, inregistrezi incetarea contractului cu articolul din codul muncii (daca este acordul partilor art 55 lit b)

pt angajatul nou, contract individual de munca, in ziua angajarii cel tarziu transmiti si revisalul la itm
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

Scrie răspuns