Dezarhivare actualizare!?

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
poalelungim

Dezarhivare actualizare!?

#1 Mesaj de poalelungim »

Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o mica problema si anume:am mers la cineva care avea instalat programul sagaC.3.0.358 si care urma sa scoata declarartiile pe lunile anterioare deoacere ultima d-na contabila care a lucrat in acest program si de pe acest calculator nu le-a trimis si am descarcat ultima actualizare "361" de pe net,gandindu-ma ca pot folosi contul meu pentru ca am abonament si folosesc acest program la servici,deci un alt calculator.Asadar,facand aceasta prostie nu mai pot intra in sagaC.0.358 deloc pt ca imi cere acel cod de activare.Intrebarea mea este urmatoare:"exista vreo posibiliate sa dezarhivez aceasta actualizare"neoficiala" ca sa pot vizualiza datele introduse,adica sa fie ca inainte de a face aceasta actualizare?" sau sa introduc acea societate de pe sagaC.0.358 cu toate datele pe calculatorul meu unde am toate actualizarile"oficiale" si sa pot scoate acele declaratii conform ultimilor modificari?In speranta unui raspuns pozitiv va multumesc anticipat!

eugen01

Re: Dezarhivare actualizare!?

#2 Mesaj de eugen01 »

1.Codurile Saga sunt valabile numai pentru un singur calculator, acela pe care este instalat programul.Presupun ca nu s-a mai prelungit abonamentul.
2.Daca exista abonament, ar trebui sa se logheze si sa descarce actualizarea, folosind parola si codurile abonamentului.Altfel, da ar tebui introduse datele in alt program Saga desi...nu stiu cum veti avea acces la datele istorice.
3.Poate ar trebui sa sunati (sau sa sune ) la Saga si sa se explice situatia, desi apare din nou problema abonamentului.

Scrie răspuns