noutati versiunea 363

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
balazse

noutati versiunea 363

#1 Mesaj de balazse »

Sa vedem cine ce modificari/inbunatatiri mai gaseste la versiunea 363 (adica in afara de cele din lista de actualizari). :D

danilevicis

Re: noutati versiunea 363

#2 Mesaj de danilevicis »

Una din ele ar fi ca la deschiderea ecranului situatie furnizori/clienti, se "pliaza" automat doar cei cu sold, fara a mai apasa in prealabil pe butonasul "fi" (nu am semnul la tastatura).

Last edit:

De fapt, m-am inselat, deoarece era luna ianuarie 2011 si imi preluase doar soldurile. Pe masura ce s-a lucrat, apareau si liniile cu 0 la sold. Asta este....am gresit.
Ultima oară modificat Mie Ian 05, 2011 9:09 am de către danilevicis, modificat 1 dată în total.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

gagium936

#3 Mesaj de gagium936 »

Optiunea "Remote acces" poate fi acum setata la nivelul tutor utilizatorilor, inainte putea sa aiba acces la ea doar ADMIN
Keep Walking!

stoicat

#4 Mesaj de stoicat »

Va rog !! Salvati-ma!!
Nu mai pot intra in program ,din cauza V.363 pe care am descarcat-o si la instalare mi-a aparut alt cod de identificare decat cel avut (comunicat)
In ecranul de activare am introdus :
Utilizator:stoicat
Parola :.....
Am raspuns cu ,,DA' la mesajul aparut,si cu toate acestea:
-cod de identificare este altul decat ce comunicat
- cod de activare preluat automat este 145246 in loc de 513756 (comunicat email)
Am renuntat la actualizare in aceasta situatie ,...si acum nu pot intra in program ,caci mi-apare ecranul de activare cu alte coduri.
Nu ma pricep la informatica,va rog spuneti-mi ce trebuie sa fac?
Sa accept actualizarea cu noul cod de identificare si noul cod de activare?
Nu mai pot lucra nimic.
Multumesc mult

danilevicis

#5 Mesaj de danilevicis »

logati-va pe site preluati de acolo noile coduri de activare, introduceti-le in ecran si activati din nou. Cand ati dat accept s-a modificat codul de identificare al calculatorului, de aceea trebuie sa preluati noile coduri de activare de pe site. Si eu am dat accept la mesaje dar am luat manual noile coduri de pe site, dupa ce m-am logat si merge programul.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

stoicat

#6 Mesaj de stoicat »

Multumesc mult,D-zeu sa va ocroteasca!
Sa inteleg ca pot avea un nou cod de identificare sau mai multe cu modificarea sistemului de activare al actualizarilor?
Eu stiu caci codul de identificare este unic si nu poate fi schimbat decat o singura data cu aprobarea celor de la Saga ,deaceia am renuntat la actualizare.

PS.Va doresc Un An Nou fericit ,multa sanatate si numai bine,Dvs.si tuturor utilizatorilor Saga.

danilevicis

#7 Mesaj de danilevicis »

Nu stiu ce anume au schimbat la sistemul de actualizare, dar banuiesc ca acest nou cod de identificare va fi cel unic de acum incolo...
Multumesc de urari, numai bine si dumneavoastra!

balazse

#8 Mesaj de balazse »

Eu am reusit sa trec peste aceasta problema daca am dau un click la user (adica in casuta unde este trecut user-ul), dupa care am apasat pe "accept", ii drept ca doar la a doua incercare a mers, dar am trecut.
Precis se folosesc noi metode de de obtinere a codului de identificare a calculatorului.

stoicat

#9 Mesaj de stoicat »

V-a aparut si Dvs.alt cod de identificare in ecranul de activare la actualizarea Vers.363 si cu ,,manevrele " facute ati reusit sa schimbati codul de identificare in cel initial ?
Clickul la user in care casuta l-ati dat ?Casuta de pe site sau cea din ecranul de activare a actualizarii?
In situatia actualizarii sub alt cod de identificare decat cel initial ,la ce urmari ma pot astepta ?
Am dat accept la actualizarea de ieri (03.01.2011)cu noul cod de identificare si am emotii .....
Vad o noua modificare la Vers. 363 din 04.01.2011.M-am logat pe site pt a vedea codul de identificare ,apar cu cel nou,...nu stiu in ecranul de activare al actualizarii ce cod o sa fie,dar cred ca n-o fac.
Iertati-ma pt.insitenta as. acestui subiect ,ma deranjeaza nesiguranta .....trebuia sa primim mai multe detalii cu privire la modificarea sistemului de activare al actualizarilor ,in special cu acel nou cod de identificare ,ramanem cu el si e OK sau trebuie facute ,,manevre "pt a aparea cod de identificare initial?
Numai bine!

danilevicis

#10 Mesaj de danilevicis »

stoicat scrie:,...nu stiu in ecranul de activare al actualizarii ce cod o sa fie,dar cred ca n-o fac.
In ecranul actualizarii va fi codul cel nou, si e bine asa, deoarece dvs. ati dat accept la mesaje la prima vers. 363. Cu noul cod de id. si coduri de actualizare veti reusi sa dati drumul programului. La vers din 04.01.2010, codurile de activare sunt cele din prima vers. 363, nu schimba cu nimic ce ati facut initial. Dupa cum spuneam, faptul ca acum s-a schimbat codul de id. nu va blocheaza programul atata timp cat la noul cod de id. ati preluat si noile coduri de activare la el. Bafta!

stoicat

#11 Mesaj de stoicat »

Multumesc mult ,sunteti draguta cu mine ,dar eu tremur de frica ca voi ramane in ,,pana "cu programul acum ,asa e cand nu stapanesti ,,tehnica " din dotare.
O zi buna sa aveti!

danilevicis

#12 Mesaj de danilevicis »

in tot cazul, daca chiar sunteti nesigura, cu un telefon la saga, se rezolva.

stoicat

#13 Mesaj de stoicat »

Multumesc!
Iertare! :oops: de 5 ani folosesc programul ,n-am avut probleme pana acum.M-a derutat modificarea codul de identificare .....
Numai bine.

paidolat181

#14 Mesaj de paidolat181 »

Si eu am patit la fel!!!
Se modifica codurile de catre SAGA? De ce nu au anuntat, sa nu ne facem probleme.
Un economist este un expert care va stii maine de ce lucrurile pe care le-a prevestit ieri nu s-au intamplat astazi.

balazse

#15 Mesaj de balazse »

ver 3.0.363
din 10.01.2011
...
2. S-a modificat sistemul de activare al actualizarilor.
Ma gandesc ca din acest context se poate subintelege.

Scrie răspuns