Buna ziua am si eu o problema
an o societate care are de la BRD o linie de credit din luna august de 8000 RON si cred ca undeva am facut niste inregistrari contabile gresite mai precis nu corespunde soldul la 5191 si anume
in balanta soldul contului 5191 este de 5050.88 iar in extras este de 2949.12 contul 5121=0
daca din 8000 scad soldul din balanta 5050.88 = 2949.12 soldul din extras nu stiu ce note contabile trebuie sa fac ca sa pot regla soldul din balanta
ajutor
Eu zic că ai lucrat bine. Pe extrasul pe care îl ai, acel sold de 2949,12 lei reprezintă valoarea liniei de credit disponibile, neutilizate încă.
Pentru a confrunta soldul contului 5191 cu valoarea efectiv utilizată a liniei de credit, fie soliciţi băncii extras de cont separat pentru linia utilizată, fie din extrasul pe care ţi-l eliberează acum scazi soldul liniei neutilizate din suma aprobată.
Despre BRD sincer nu am o părere bună. Sunt scumpi, au comisioane mari şi am văzut şi eu extrase la cineva care avea credit de la ei. Te cam bagă în ceaţă cu explicaţiile.
Pentru a confrunta soldul contului 5191 cu valoarea efectiv utilizată a liniei de credit, fie soliciţi băncii extras de cont separat pentru linia utilizată, fie din extrasul pe care ţi-l eliberează acum scazi soldul liniei neutilizate din suma aprobată.
Despre BRD sincer nu am o părere bună. Sunt scumpi, au comisioane mari şi am văzut şi eu extrase la cineva care avea credit de la ei. Te cam bagă în ceaţă cu explicaţiile.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc fffff mult
Cred ca ai perfecta dreptate nu stiam cum sa aflu soldul la 5191 si scazind creditul neutilizat de la ultimul extrs din suma aprobata la inceputul liniei de credit=sold5191
De la banca ori nu stiu ori nu au vurut sa ma lamureasca
Inca odata multumesc mult pentru promtitudine numai asa putem ajunge in fruntea clasamentului
Cred ca ai perfecta dreptate nu stiam cum sa aflu soldul la 5191 si scazind creditul neutilizat de la ultimul extrs din suma aprobata la inceputul liniei de credit=sold5191
De la banca ori nu stiu ori nu au vurut sa ma lamureasca
Inca odata multumesc mult pentru promtitudine numai asa putem ajunge in fruntea clasamentului