PAUZA !

Scrie răspuns
fagarasa176

Re: PAUZA !

#616 Mesaj de fagarasa176 »

Multumesc!!! :lol:
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

fagarasa176

#617 Mesaj de fagarasa176 »

De la lume aduna si la lume iarasi date... :lol: :lol:

Cinci talhari au prins în pădure o călugăriţă şi au violat-o. Aceasta, mergand mai departe, işi face cruce:
- Mulţumesc Doamne! Si fără de păcat, şi pe saturate!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Intr-un sat de munte e mare agitatie in fata primariei. Iese primarul si intreaba:
- Ce s-a intamplat?
- Apai dom' primar s-o pripasit un negru pe la noi prin sat si ne reguleaza toate femeile.
- Si....N-ati luat masuri?
- Apai, am luat la toata lumea, dar tot a lui e cea mai mare.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Într-o zi, o soţie se plange soţului:
-Dragă, sant nemulţumită că am sanii mici.
Soţul îi răspunde:
-Ia o bucată de hartie igienică, freac-o între sani şi în caţiva ani ai să vezi că o să-ţi crească.
-De unde ştii ? întreabă mirată soţia.
-Cu fundul a funcţionat, nu-i aşa ?
Moare Ion.
La inmormantare preotul o intreaba pe Maria:
- Vrei sa-l pupi inainte sa-l bagam inauntru?
Ea explodeaza in hohote de plins:
- Asta era vorba lui Ion, in fiecare seara ...
Doi tineri indragostiti, stand pe o banca, intr-o noapte, sub clar de luna, fata romantica zice:
- Ce de stele sunt pe cer!, iar dansul raspunde:
- Ihi, cacalau!

balteanuc692

#618 Mesaj de balteanuc692 »

Aia cu hartia igienica e criminala :lol: :lol: :lol: :lol:

ferenta

#619 Mesaj de ferenta »

Dar și cea cu stelele pe cer, foarte romantic și tipul ! :lol: :lol: :lol:
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

herganiec

#620 Mesaj de herganiec »

si mie mi-a placut ultimul :)
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

eugen01

#621 Mesaj de eugen01 »

Un cavaler se decide sa participe la Cruciada Sfanta. Hotarand ca in aceasta perioada sotia lui sa poarte centura de castitate, zavoraste regiunile tentante ale acesteia, apoi inmaneaza cheile celui mai bun prieten al sau:
- Daca nu ma intorc in patru ani, dezleaga centura si da-i dreptul sotiei mele sa aiba o viata libera si normala! Dupa care incalecand calul, se pierde in departare. Dupa doar o jumatate de ora zareste in urma lui un nor de praf care se aproprie vertiginos! Il vede gonind pe cel mai bun prieten al sau:
- Ce s-a intamplat?
- Mi-ai dat alta cheie!

sau (varianta) :

Il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale centura de castitate. Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba:
- Stapane,....punem si botnita????

fagarasa176

#622 Mesaj de fagarasa176 »

continuare........................ :lol:

Seful pompierilor intra in remiza de pompieri, incet, relaxat, cu mainile in
buzunare, fredonand usor o melodie vesela:
- Baieti, echipati-va incet, sistematic, spalati masina, luati ceva apa, daca
mai ramane, fiti atenti la stopuri, la trafic si mergeti la incendiu... arde
cladirea guvernului...
Pavarotti şi Domingo se laudă care e mai tare.
Domingo: - Am cântat la Vatican atât de frumos, încât Fecioara Maria a început să plângă!
Pavarotti: - Eu am cântat la Rio de Janeiro . Iar la sfârşit Iisus a spus "Asta da muzică, nu ca ăla care a făcut-o pe mama să plângă"!
Un tip îşi găseşte nevasta în pat cu cel mai bun prieten al său. Scoate puşca din dulap şi-l
omoară pe loc.
Nevastă-sa: Cu o aşa atitudine, ai să rămâi fără prieteni.
Pesimistul vede într-un tunel întunericul, optimistul vede lumina de la capătul lui, realistul
vede luminile trenului care vine...
... Mecanicul de locomotivă vede trei idioţi pe şine.

danilevicis

#623 Mesaj de danilevicis »

:lol: :lol: :lol:
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

eugen01

#624 Mesaj de eugen01 »

In avion: un domn si o fetita.
Domnul zice: Ce-ar fi sa stam de vorba?, se pare ca timpul trece mai repede conversand .
- Bine, zice fetita inchizand cartea pe care abia o deschisese, despre ce ati dori sa vorbim?
- Pai, zice domnul, o tema interesanta ar fi despre fizica atomica nu crezi? si surade superior.
- De acord, dar intai vreau sa va intreb ceva: O vaca, un cal si o oaie mananca acelasi lucru - iarba, dar oaia excreta niste bilute, vaca o placinta, iar calul niste mingi uscate. Cum va explicati fenomenul?
- Habar n-am, zice domnul, minunandu-se de inteligenta fetitei.
- Atunci cum vreti sa vorbim de fizica atomica daca nici despre c---t nu stiti nimic???

Tanara si apetisanta mea sotie, statea dimineata in bucatarie, pregatindu-ne ca de obicei 4 oua fierte moi, paine prajita cu unt si suc de portocale pentru micul dejun, imbracata doar cu un "T-shirt" scurt pe ea, cu care si dormise.Asa cum am intrat, aproape adormit, aproape treaz, ea s-a aplecat misterios spre mine "Ar trebui sa faci dragoste cu mine incepand din acest moment!" Uau! Ochii mi s-au luminat brusc, "sunt oare treaz sau inca visez? Sunt treaz! Atunci nu poate sa fie de cat ziua mea norocoasa ...!!"
Am imbratisat-o ... si apoi a fost ceva minunat, chiar acolo, pe masa din bucatarie.
La final, ea mi-a spus un tandru "Multumesc" si s-a intors iute spre aragaz, cu tricoul inca in jurul gatului ei.Fericit, dar un pic derutat, am intrebat: "Ce a fost asta?"

Si mi-a explicat: "Stii, s-a stricat cronometrul de oua ..." !

fagarasa176

#625 Mesaj de fagarasa176 »

:mrgreen: nu te lasi eugene :lol:

ferenta

#626 Mesaj de ferenta »

Fraților, se vede c-a trecut data de 25... :lol: :lol: :lol:
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

nesea

#627 Mesaj de nesea »

:lol: Ce amuzant ,domn Eugene.Am ras cu lacrimi .Multumesc! :lol: :lol: :lol:

eugen01

#628 Mesaj de eugen01 »

err....eu am fost cuminte, nu am facut nimic...fagarasa e de vina !!

fagarasa176

#629 Mesaj de fagarasa176 »

continuare......la continuare....... :wink:

Ion si Maria erau gradinari. Intr-o zi se intalnesc ei pe ulita si Maria zice:
- Mai Ioane, cum faci tu ca la tine rosiile sunt mai rosii ca ale mele? Ca si eu le ud, si eu le ingrijesc,
sunt rosii, dar parca tot a tale-s mai rosii ca ale mele.
- Apoi fa Marie, sa stii ca-i un mare secret aicea: sa stii tu de la mine, ca eu in fiecare dimineata
cand ies sa le ud, ies in pielea goala. Si cand ma vad rosiile, tate se inrosesc de rusine, si asa raman.
Pleaca Maria bucuroasa ca a aflat marele secret si se intalnesc peste vreo doua saptamani:
- Ei, cum ii fa Marie, inrositu-s-au rosiile? -
- Apai mai Ioane, rosiile tat asa or ramas, da in schimb mi s-or facut niste castaveti, de mai mare dragul
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Undeva in Romania , ninsoare abundenta, zapada multa pe carosabil, trafic ingreunat ...Un camion e urmat la mica
distanta de un BMW X6.
BMW-ul se chinuia sa depaseasca camionul, la un moment dat aceasta din urma intra in depasire si cand ajunge in
dreptul cabinei camionului coboara geamul si o blonda superba, dragalasa, si cu ochi albastri, striga soferului din camion:
- Hei! Sunt Mirela si sunt blonda! Vezi ca-ti cade marfa din camion in spate!
Soferul nimic, se uita la ea intoarce capul si ruleaza cu aceiasi viteza.
Se repeta faza de cateva ori, incercare de depasire, claxoane si acelasi rezultat.
La un moment dat, camionul trage pe dreapta la o parcare.
Vizibil iritata ca bunele ei intentii au ramas in zadar, Mirela blonda merge direct la tip:
- Auzi, sunt Mirela si sunt blonda si de o ora tot iti spun ca pierzi marfa din camion. Esti surd sau faci pe smecherul ?
- Sunt Vasile, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt smecher, sunt de la drumuri si imprastii sare pe drum...

PS: asteptam replica colegului eugen :wink:

danilevicis

#630 Mesaj de danilevicis »

fagarasa176 scrie: - Sunt Vasile, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt smecher, sunt de la drumuri si imprastii sare pe drum...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tare faza!
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

Scrie răspuns