declaratii online
declaratii online
buna ziua-am un certificat de samnatura digitala DIDISING am depus declaratia si am primit mesajul documentul depus este o declaratie fiscala cu nr de inregistrare 486895044 tip 102 perioada de raportare luna 12 anul 2010 pentru CUI 18423658 data depunerii 20 ianuarie 2011
pot fi linistita ca declaratia este valida sau unde ma mai uit -unde apare mesajul declaratia este prelucrata -va rog sa ma ajutati-multumesc
pot fi linistita ca declaratia este valida sau unde ma mai uit -unde apare mesajul declaratia este prelucrata -va rog sa ma ajutati-multumesc
- fagarasa176
Re: declaratii online
Asteapta cam 1 min cel putin sa se genereze recipisa si listeaz'o
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Aveti in partea dreapta sus o LUPA PE CARE SCRIE "logare", APASATI-O!, va aparea o noua pagina pe care scrie: PREZENTARE CERTIFICAT!, APASATI-L! iar de aici va veti descurca cu siguranta.mursani scrie:...unde apare mesajul declaratia este prelucrata...
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Notatile apar timid doar ca sa ne faca viata mai "usoara".
Ultima noutate care ne va pune pe jar incepand cu Februarie 2011 este publicata pe site-ul ANAF:
http://www.anaf.ro/public/wps/portal/!u ... 753VQH00G7
Interesant este ca "e-romania" nu exista deocamdata:
http://www.romania.gov.ro/
Ceea ce am gasit pana acum cu denumirea de "e-romania" ne duce catre romania.gov.ro si nu exista nicio instructiune pentru felul in care vom depune declaratiile.
Daca vor incepe cu "trebuie sa solicitam INCA O CHEIE DE ACTIVARE" contracost de la Ministerul COmunicatiilor mi se pare o mare magarie.
Pune-ne frate sa platim fara sa mai avem inca o noua cheie de a putea accesa acest portal.
Arata bietele computere (desktopuri, si/sau laptopuri) ca niste airci cu atatea stickuri infipte pe ici pe acolo pentru cheilor lor idioate.
Doamne, cum de mai suporti asemenea specimene.
Nu este de ajuns ca la Casa de Sanatate au schimbat programul de raportare online cu 2 saptamani inainte bulversand lumea "raportorilor"; ma intreb retoric: Cine are interes ca totul sa fie atat de complicat?
Exista - ici colo - sefi care mai de care mai scoliti cu inalte studii sau propulasti in functii de decizie de catre partide care nu sunt numai incopetenti nu au nici cea mai vaga idee despre ce se intampla in domeniul in care sunt pusi sa conduca.
Imi aduc aminte de cazul in care i s-a luat un interviu domnului care conducerea directia care se ocupa de partea "logistica" din cadrul Ministerului COmunicatiilor - un domn in etate rupt de realitate - care nu reusea sa-si explice nici lui si nici noua cum a reusit sa ajunga sef in cadrul acestei structuri.
Nu cred ca in cel putin 20 de ani sa fi intalnit atata incompetenta in asa de multe structuri si atat de bine platita.
COncluzia este simpla: cu cat esti mai incompetent esti propulsat mai sus si esti foarte bine platit.
Multumesc pe aceasta cale - a cata oara ? - colegilor de la A.P.E.C. Romania pentru informatii.
Ultima noutate care ne va pune pe jar incepand cu Februarie 2011 este publicata pe site-ul ANAF:
http://www.anaf.ro/public/wps/portal/!u ... 753VQH00G7
Interesant este ca "e-romania" nu exista deocamdata:
http://www.romania.gov.ro/
Ceea ce am gasit pana acum cu denumirea de "e-romania" ne duce catre romania.gov.ro si nu exista nicio instructiune pentru felul in care vom depune declaratiile.
Daca vor incepe cu "trebuie sa solicitam INCA O CHEIE DE ACTIVARE" contracost de la Ministerul COmunicatiilor mi se pare o mare magarie.
Pune-ne frate sa platim fara sa mai avem inca o noua cheie de a putea accesa acest portal.
Arata bietele computere (desktopuri, si/sau laptopuri) ca niste airci cu atatea stickuri infipte pe ici pe acolo pentru cheilor lor idioate.
Doamne, cum de mai suporti asemenea specimene.
Nu este de ajuns ca la Casa de Sanatate au schimbat programul de raportare online cu 2 saptamani inainte bulversand lumea "raportorilor"; ma intreb retoric: Cine are interes ca totul sa fie atat de complicat?
Exista - ici colo - sefi care mai de care mai scoliti cu inalte studii sau propulasti in functii de decizie de catre partide care nu sunt numai incopetenti nu au nici cea mai vaga idee despre ce se intampla in domeniul in care sunt pusi sa conduca.
Imi aduc aminte de cazul in care i s-a luat un interviu domnului care conducerea directia care se ocupa de partea "logistica" din cadrul Ministerului COmunicatiilor - un domn in etate rupt de realitate - care nu reusea sa-si explice nici lui si nici noua cum a reusit sa ajunga sef in cadrul acestei structuri.
Nu cred ca in cel putin 20 de ani sa fi intalnit atata incompetenta in asa de multe structuri si atat de bine platita.
COncluzia este simpla: cu cat esti mai incompetent esti propulsat mai sus si esti foarte bine platit.
Multumesc pe aceasta cale - a cata oara ? - colegilor de la A.P.E.C. Romania pentru informatii.
Am intrat pe e-guvernare.ro la sectiunea Depunere declaratii si la Formular unic ANAF mi-a aparut ecranul :
.
Pentru depunerea declaratiei 112 (unica) va rugam sa va autentificati mai jos:
Certificate Sign In
Sign in
Sa fie oare vreun semn bun ca se lucreaza la implentarea sistemului de preluare deja?
hmm....
Pentru depunerea declaratiei 112 (unica) va rugam sa va autentificati mai jos:
Certificate Sign In
Sign in
Sa fie oare vreun semn bun ca se lucreaza la implentarea sistemului de preluare deja?
hmm....

Ceea ce este de-a dreptul ridicol este ca toate browserele spun ca" certificatul site-ului nu este de incredere" (adica site-ul nu este certificat de nicio autoritate internationala in domeniul securitatii datelor) noi suntem obligati sa cumparam certificate digitale. Ei sunt exceptati. Noi nu. La fel se intampla si la ITM online.
Noi trebuie sa avem incredere, ei nu trebuie.
Noi trebuie sa avem incredere, ei nu trebuie.
-
Buna ziua, am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: din motive obiective, am inceput procedura cu certificatul digital destul de tarziu, iar astazi inca astept de la certsign confirmarea ca sa o pot trimite celor de la anaf, ceea ce inseamna ca nu voi putea depune declaratiile pana pe 25 ale lunii, adica astazi.
Va rog daca imi poate spune cineva, daca la declaratiile depuse online termenul este tot 25 (nu am gasit pe www.anaf.ro ceva legat de data de depunere si merge site-ul groaznic) sau daca se mai pot depune declaratii direct la finante.
Multumesc.
Va rog daca imi poate spune cineva, daca la declaratiile depuse online termenul este tot 25 (nu am gasit pe www.anaf.ro ceva legat de data de depunere si merge site-ul groaznic) sau daca se mai pot depune declaratii direct la finante.
Multumesc.
- fagarasa176
Da este acelasi termen
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Dar se poate depune si la finante cu anumite conditii.
-
Multumesc mult de raspunsuri, dar daca nu indraznesc prea mult, imi puteti spune la ce se refera acele conditii.balazse scrie:Dar se poate depune si la finante cu anumite conditii.
Se mai primesc decl. la ghiseu. la unele adm trebuie sa ai copie dupa 150. eu am o firma lla care ma chinui cu semn din 15.07.2011 - imi da eroare la confirmare. asa ca am listat pagina de mail si am facut copie la fact de la certsign
Pentru dragoin404
Cisteste aici mai multe:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... seu#p94016
Pentru DraghiciE
Totusi ce eraoare ai la confirmare?
Cisteste aici mai multe:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... seu#p94016
Pentru DraghiciE
Totusi ce eraoare ai la confirmare?
-