buna, vin si eu cu urmatoarea sugestie, pe care sper eu din tot sufletul sa o considerati utila.
Eu in acest moment tarifarea cea mai corecta (pentru clientii mei) m-i se pare a se efectua in functie de volumul de documente prezentat in vederea efectuarii evidentei contabile.
De aceea o solutie utila o vad urmatoarea:
In meniul Administrare utilizatori, sa se poata selecta o perioada de timp, iar ca rezultat sa arate volumul de documente procesate (intrari, iesiri, intrari eur, iesiri eur, operatiuni casa, operatiuni banca, salariati in luna, imobilizari,etc) practic acele operatiuni pe care le prelucram luna de luna.
Astfel ne va fi si noua mai usor sa facem un calcul lunar / anual privind costul unei evidente contabile reale
analiza documente societate
-
- danilevicis
Re: analiza documente societate
Din cate stiu eu, exista deja posibilitatea printarii Raportului de activitate, in functie de operatii (volum)in Administrare utilizatori, Jurnal Operatii.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
-
danilevicis scrie:Din cate stiu eu, exista deja posibilitatea printarii Raportului de activitate, in functie de operatii (volum)in Administrare utilizatori, Jurnal Operatii.
corect, am observat acel raport de activitate, insa eu ma refeream la un altul care nu cred ca chiar foarte greu de facut. Practic sa afiseze pentru luna ..., sau pentru perioada ....., o serie de date in amanunt: 36 intrari, 55 iesiri, 158 operatiuni casierie, 65 operatiuni extrase cont, 25 operatiuni casa valuta, etc ...
Cred ca un asemenea raport poate fi listat ca si borderou la actele contabile ce se predau inapoi clientului. Cred ca mai util ar fi sa imi arate exact nr de operatiuni decat un general in totalitate.
Chiar si ca facturare ulterioara e diferit un client cu 200 facturi emise in valuta decat 200 facturi emise in ron
ar fi o treaba buna un rezumat de tipul acesta, pe o perioada aleasa..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
si mie mi se pare util un astfel de raport..