Va multumesc!
-
Va multumesc!
Postez aici mesajul meu, sa nu incurc in alta parte. Vreau sa va multumesc ca am gasit intotdeauna, aici, un sprijin in problemele de contabilitate cu care m-am confruntat si ca sunteti atat de amabili. Va multumesc !
Re: Va multumesc!
Sunt placut impresionat de felul in care ai reactionat: nu te-ai suparat daca nu ai primit raspuns; e mare lucru!
Comunitatea de aici este simpatica si calduroasa; ca si in scoala exista si nazdravani si tocilari, samd.
Chiar daca nu vei primi - in viitor raspuns imediat, sateapta si apoi revino pentru ati rezolva problema - sfat valabil pentru toti forumistii. Forumul asta face: ne ajuta si ajuta.
Cu multa placere.

Comunitatea de aici este simpatica si calduroasa; ca si in scoala exista si nazdravani si tocilari, samd.
Chiar daca nu vei primi - in viitor raspuns imediat, sateapta si apoi revino pentru ati rezolva problema - sfat valabil pentru toti forumistii. Forumul asta face: ne ajuta si ajuta.
Cu multa placere.

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Multumesc celor care au pus la dispozitie acest forum, multumesc celor care au intrebat precum si celor care au raspuns de-a lungul timpului in aceasta pretioasa arhiva contabila care reprezinta un real documentar pentru mine.
Multumesc Paturca, multumesc Balazse - pentru implicari personale in problemele mele contabile!
Multumesc pentru generozitatea voastra!
Multumesc Paturca, multumesc Balazse - pentru implicari personale in problemele mele contabile!
Multumesc pentru generozitatea voastra!
cred ca toti utilizatorii acestui forum ar trebui sa multumim celor mai buni care intotdeauna au fost linga noi cand eram in impas.Deci cei care formeaza clubul de elita si in fata carora trebuie sa spunem Jos Palaria ! Paturcai ,Tomac,Septimiu,Valentina de la Apec,Eugen01,Fagarasa......si multi altii binenteles.Felicitari lor!!!!!!!!!!!!
-
Chiar le multumim!
Felicitari!!!
Felicitari!!!
Mii de multumiri !
- fagarasa176
hai lasati ca ma faceti sa rosesc 

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Pai bine bre' , de cand esti asa rusinos !?!?!?
Noi le multumim sincer celor care isi fac timp sa raspunda documentat intrebarilor de pe Forum , chiar daca unele sunt puerile .
Asa ca nu-i loc de "roseala" . BRAVO LOR !!!
Noi le multumim sincer celor care isi fac timp sa raspunda documentat intrebarilor de pe Forum , chiar daca unele sunt puerile .
Asa ca nu-i loc de "roseala" . BRAVO LOR !!!
Ma bucur foarte tare ca s-a deschis acest topic.Cei care ne raspund la intrebari sunt niste oameni deosebiti
Multumesc mult pentru ajutorul pe care il primesc pe acest forum ori de cate ori am nevoie.Mii de multumiri.
Sa aveti o zi buna
Multumesc mult pentru ajutorul pe care il primesc pe acest forum ori de cate ori am nevoie.Mii de multumiri.
Sa aveti o zi buna
Ma alatur si eu celor de dinainte si as dori sa le multumesc tuturor care m-au ajutat, precum si celor care au pus intrebari.
De ce si celor care au pus intrebari? deoarece de multe ori au fost postate intrebari interesante si am invatat din raspunsul dat de ceilalti colegi, sau chiar gaseam intrebarea interesanta si m-a pus sa caut raspunsul prin acte normative din care am invatat si eu multe.
Ca concluzie multumesc acestui forum (la fel si echipei Saga) pentru toate ce am reusit sa acumulez in ultimii 3 ani.
De ce si celor care au pus intrebari? deoarece de multe ori au fost postate intrebari interesante si am invatat din raspunsul dat de ceilalti colegi, sau chiar gaseam intrebarea interesanta si m-a pus sa caut raspunsul prin acte normative din care am invatat si eu multe.
Ca concluzie multumesc acestui forum (la fel si echipei Saga) pentru toate ce am reusit sa acumulez in ultimii 3 ani.
Trecand peste firtiselile necesare impuse de Codul coanei Aurelia, dar subantelese intre oameni maturi si civilizati, sunt surprins ca Balazse se inscrie pe lista..petentilor ca sa zic asa.Pai luati dvs la puricat topicurile despre D 112, si o sa ajungeti la concluzia ca Balazse a "popularizat-o" cel mai bine.ANAF-ul ar trebui sa-i ofere un premiu pentru "promovare D 112" si explicatii Instructiuni de Completare.Eu cel putin am avut impresia ca raspundea la sase - sapte topicuri odata !!!Iar cand nu dezbatea D 112, expllica in forumul de Salarizare cum se calculeaza un stat de plata cu tzashpe concedii medicale (hmm..acu' asta cu statul de plata banuiesc ca la el e relaxare!!!)
Cat despre fagarasa...ma mandresc ca am fost printre primii care am spus...dom'le pushtiu' are potential !!!
Cat despre fagarasa...ma mandresc ca am fost printre primii care am spus...dom'le pushtiu' are potential !!!

Multumesc sincer.
Toata stima pentru cei din top, ca si competenta si raspunsuri pe care le dau. Retin sfatul d-lui patruca de a reveni in cazul nesolutionarii, eu nu sunt o insistenta, pentru ca timpul fiecaruia e pretios. Si saga e de un real sprijin.
Toata stima pentru cei din top, ca si competenta si raspunsuri pe care le dau. Retin sfatul d-lui patruca de a reveni in cazul nesolutionarii, eu nu sunt o insistenta, pentru ca timpul fiecaruia e pretios. Si saga e de un real sprijin.
Sincer sa fiu as fi mult mai sarac in cunostinte daca n-ar fi fost acest forum.
Faptul ca ma simt acasa la topic-ul salarii este un lucru, si acolo am invatat multe deoarece nu m-am lovit de multe lucruri, iar in ceea ce priveste restul topic-urilor am invatat enorm de mult.
Din aceasta cauza am ales sa imi postez multimirea fata de utilizatori si forum.
Faptul ca ma simt acasa la topic-ul salarii este un lucru, si acolo am invatat multe deoarece nu m-am lovit de multe lucruri, iar in ceea ce priveste restul topic-urilor am invatat enorm de mult.
Din aceasta cauza am ales sa imi postez multimirea fata de utilizatori si forum.
Multumesc Loredanei pentru aprecieri.
Daca cineva merita multumirile, acestia sunteti voi - ca sa-l citez pe BalazsE, "marele absent" din enumerarea Loredanei - fara de care acest forum nu ar fi putut exista si care nu va putea exista.
Mai in gluma mai in serios, forumul m-a incurajat sa nu mai fiu sfios si chiar - cu inerentele erori - sa spun ce am de spus.
Va multumesc!
Daca cineva merita multumirile, acestia sunteti voi - ca sa-l citez pe BalazsE, "marele absent" din enumerarea Loredanei - fara de care acest forum nu ar fi putut exista si care nu va putea exista.
Mai in gluma mai in serios, forumul m-a incurajat sa nu mai fiu sfios si chiar - cu inerentele erori - sa spun ce am de spus.
Va multumesc!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!