daca poti sa-mi mai sugerezi ceva?! la sfarsitul lunii am inventar la pret de intrare.Spuneam ca in bonuri apare pretul de vanzare care este mai mare decat cel de intrare(logic) la asta m-am referit cand am spus ca este cu adaos.De fapt problema este urmatoarea : se vand produse de acelasi fel la diferite preturi in functie de clienti ,cu un discount mai mare sau mai mic(dupa ochi frumosi) dar in NIR nu apare pretul de vanzare de nici un fel.
Pot sa am NIR-ul ca la en gross in timp ce eu vand cu casa de marcat in care pretul de vanzare este care este? Normal ca adaosul apare ca diferenta intre 707 si 607 .Eu ma descarc pe baza inventarului la pret de inregistrare (ca la en gross) numai ca sunt magazin cu amanuntul toata ziua.Multumesc,multumesc...........
378 multumesc tomac si restul
Fiind comerţ cu amănuntul ţi se va cere NIR care să corespundă celui din Ordinul 1850/2004.
Am rugămintea să nu mai deschizi subiecte noi dacă vrei să răspunzi în continuarea mesajului iniţial. Pentru a continua o discuţie pur şi simplu apeşi butonul Răspunde.
Am rugămintea să nu mai deschizi subiecte noi dacă vrei să răspunzi în continuarea mesajului iniţial. Pentru a continua o discuţie pur şi simplu apeşi butonul Răspunde.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

am NIR ca la comertul cu amanuntul
am inventar lunar la pret de achizitie
vand cu casa de marcat
eu pot sa tin evidenta la pret de achizitie? Nu stiu dar este cam incurcat.Ideea este ca ei nu vor sa faca reduceri de pret de cate ori este nevoie avand in vedere ca vand acelasi produs la diverse preturi......