revisal
-
revisal
Nu mai pot transmite revisal online. Imi da urmatoarea eroare:
There is a problem with this website's security certificate.
The security certificate presented by this website was not issued by a trusted certificate authority.
The security certificate presented by this website was issued for a different website's address.
Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.
We recommend that you close this webpage and do not continue to this website.
Click here to close this webpage.
Continue to this website (not recommended).
More information
Nu inteleg care este problema si nu stiu cum as putea rezolva.Am o lichidare si nu imi dau seama cum pot sa o transmit. Daca cineva se pricepe mai bine va rog un pic de ajutor
The security certificate presented by this website was not issued by a trusted certificate authority.
The security certificate presented by this website was issued for a different website's address.
Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.
Continue to this website (not recommended).
More information
Nu inteleg care este problema si nu stiu cum as putea rezolva.Am o lichidare si nu imi dau seama cum pot sa o transmit. Daca cineva se pricepe mai bine va rog un pic de ajutor
- balteanuc692
Re: revisal
Dati click aici cand va apare asta:
"Continue to this website (not recommended). "
Va merge sigur.
"Continue to this website (not recommended). "
Va merge sigur.
crisanl707 scrie:Nu mai pot transmite revisal online. Imi da urmatoarea eroare:
Continue to this website (not recommended). More information
Da click pe ce ti-am subliniat in textul de mai sus .
-
multumesc merge
spor la treaba 

-
va multumesc si ma scuzati am vazut ca s-a introdus de doua ori Am gresit nu a fost intentionat Va multumesc pentru raspunsuri
Am observat ca in fisierul XML generat de Saga pe discheta pentru depunerea Revisal, adresa salariatului nu apare in totalitate (nici macar numarul nu e complet, in loc de 189 apare 18), desi eu in program completez tot: strada, nr, bloc, sc, ap. Este vreo optiune de modificare a campului respectiv? Multumesc!
face asa programul ca sa nu ii gaseasca cei de la ITM pe salariati dupa adresa ....ii induce in eroare si le da alta
just kidding...

Va rog sa-mi spuneti si mie daca trebuie transmis la revisal modificare de la timp partial la norma intreaga si modificare la schimbare nume(casatorie), nu am inteles din hg161/2006 si nici din hg37/2010 daca exista obligatie.
Am modificarile produse mai de mult, dar nu le-am transmis, am incercat astazi si imi da un mesaj la care nu ma pricep, daca ma poate ajuta cineva, ii foarte multumesc.
RA-06502: PL/SQL: eroare numerică sau de valoare - : eroare de conversie caracter - număr
Debug:
1: begin
2: load_html.unu_ari(:P236_IDUP,:P236_IDARI);
3: end;
Am modificarile produse mai de mult, dar nu le-am transmis, am incercat astazi si imi da un mesaj la care nu ma pricep, daca ma poate ajuta cineva, ii foarte multumesc.
RA-06502: PL/SQL: eroare numerică sau de valoare - : eroare de conversie caracter - număr
Debug:
1: begin
2: load_html.unu_ari(:P236_IDUP,:P236_IDARI);
3: end;
Eroare nu stiu ce inseamna, dar modificarea de norma si nume se transmit, dupa parerea mea.
da, asa e pt ca se schimba contractul de munca din cauza normei.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Revin, nu am rezolvat inca. Dupa cum am mentionat am 2 situatii-schimbare nume si schimbare norma. Am observat urmatorul lucru:pt. schimbare nume, cand vreau sa fac exportul,la "registrul -modificari-export", in dreptul modificarii -pe rand-apare data/salariat/A sau M/adugare salariat sau modificare informatii salariat/ numele persoanei (in functie de rand), dar nu mai apar datele referitoare la contract-de aici am tras concluzia ca asta ar fi cauza erorii. Am selectat numai modificarea pentru schimbare de norma si am transmis, deci nu ar fi o problema de transmitere.
Daca a mai avut cineva shimbare de nume si ma poate ajuta, cu ce nu fac bine. Am modifcat numele in "date salariat", atat am facut. In revisalul meu imi apare acum, noul nume.
Multumesc
Daca a mai avut cineva shimbare de nume si ma poate ajuta, cu ce nu fac bine. Am modifcat numele in "date salariat", atat am facut. In revisalul meu imi apare acum, noul nume.
Multumesc
Eu lucrez in programul oficial,dar de fiecare data cand fac export de fisier trebuie sa selectez doua randuri de informatii si nu numai unul. Poate te ajuta.
da asa apar. 2 randuri, le-am selectat pe amandoua, de aceea am facut mai sus si mentiunea"in functie de rand", problema e ca nu apar date despre contract. La celelalte modificari apar, la "nume" nu. Am mai intrat iar in "detalii salariari" si am dat "aplica modificare", acelasi lucru.
Multumesc mult si apreciez rabdarea
Multumesc mult si apreciez rabdarea