declaratia 112
Re: declaratia 112
paturcai , ce trec in Saga la persoana aflata in ingrijire copil pana la 2 ani ? zile lucrate 0 ? daca trec asa la Asigurati la Contracte standard nu imi apare 168 ore suspendate sau gresesc undeva?
Comunicat de presa de la CASA NATIONALA DE SANATATE
SERVICIUL RELAŢII PUBLICE ŞI PURTĂTOR DE CUVÂNT:
http://www.casan.ro/mass-media/comunica ... uarie-2011
GATA cu nebunia de la Administratiile Fiscale din tara.
SERVICIUL RELAŢII PUBLICE ŞI PURTĂTOR DE CUVÂNT:
http://www.casan.ro/mass-media/comunica ... uarie-2011
GATA cu nebunia de la Administratiile Fiscale din tara.

Ultima oară modificat Mar Feb 08, 2011 12:15 pm de către gramac921, modificat 1 dată în total.
- fagarasa176
Ultima oară modificat Mar Feb 08, 2011 12:22 pm de către fagarasa176, modificat 1 dată în total.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
am inteles ca mai sunt unele Case de sanatate judetene , care mai vor certificate fiscale. Mergeti si da-ti-le cu cu acest comunicat de presa in cap !! 

-
cum se separa in decl 112 impozitul pe salarii daca am si punct de lucru
manual
Desi s-ar putea introduce la salariati o coloana noua cu aceasta optiune. 

just, dar momentan manual
- fagarasa176
Arunca un ochi peantonencoa scrie:cum se separa in decl 112 impozitul pe salarii daca am si punct de lucru

Eu știam că nu se depune REVISAL in cazul suspendării salariatului pe perioada concediului de creștere a copilului.paturcai scrie: Am testat daca sa apara sau nu in declaratia 112 salariatul care este in concediu crestere copil
.
.
.
Ca o curiozitate, la depunerea lui Revisal, in dreptul salariatului apare: INCETAT prin suspendare, deci el nu mai este angajatul meu.
Ii pastrez locul de munca dar nu mai poate aparea la mine in evidente decat in momentul in care se reincadreaza.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
la decl 112 cand am listat mi-a facut si anexa 1.1 si 1.2,iar pe ANAF vad ca vor la depunerea la ghiseu numai anexa 1;ce ati facut voi ca sa listeze numai anexa 1?multumesc
pana la urma cum trecem persoanele care sunt in crestere copil pana la 2 ani in decl 112?
- fagarasa176
@petree911
daca ii dai listare din SAGA o sa'ti listeze doar Anexa 1
daca ii dai listare din SAGA o sa'ti listeze doar Anexa 1
Ultima oară modificat Mar Feb 08, 2011 3:34 pm de către fagarasa176, modificat 1 dată în total.
daca faci din Saga declaratia 112 , nu trebuie decat sa apesi pe butonul de listare "Declaratie" si gata ai DOAR Anexa 1 .petree911 scrie:la decl 112 cand am listat mi-a facut si anexa 1.1 si 1.2,iar pe ANAF vad ca vor la depunerea la ghiseu numai anexa 1;ce ati facut voi ca sa listeze numai anexa 1?multumesc
Bine ai stiut, nu se depune ReviSal, deoarece nu exista in programul oficial optiune de suspendare.ferenta scrie:Eu știam că nu se depune REVISAL in cazul suspendării salariatului pe perioada concediului de creștere a copilului.