Buna,am niste nedumeriri la varianta 369:
-a aparut "pret de vanzare", cum pot sa-l folosesc,deoarece acum nu pot.
-La discount, am pe factura="Discount produs"zicem bere,cant.100,si la val.lei -28.96.Dau clic pe butonul cu sageta pt.discount si nu pot sa ma descurc acolo.Este un cont aparte pentru discount si atunci nu mai folosesc acel buton.Mentionez ca pe factura sunt diverse produse.
-Daca la "furnizori",influenteaza cu ceva, undeva, daca nu s-a mentionat la C.U.I. cu RO.....Am citit pe forum, undeva, ca ar influenta in problema TVA-ului,sau poate ma insel.Multumesc.
chestiuni tehnice
Re: chestiuni tehnice
369 ???? ultima varianta de pe site este 367 

-
cand a aparut?

1. Butonul se poate folosi pentru produse definite ca marfă. Se apasă butonul și apare o fereastră acolo. Nu se pot introduce/modifica prețurile de vânzare articolelor ce intră în gestiuni cantitativ-valorice exprimate în preț de vânzare cu amănuntul. De asemenea, butonul dispare dacă există avize primite de la un furnizor și se introduce factură de la furnizor. Apare numai la avize în această situație.
2.Citiți helpul programului legat de ecranul respectiv. În cazul expus, discountul/reducerea trebuie să diminueze prețul de achiziție al mărfurilor. Pentru a fi înregistrat distinct trebuie să primiți o factură distinctă exclusiv pentru reducere/discount. În fereastra de calcul a discountului dacă debifați opțiunile "Reducere financiară" și "Reducere comercială", se va diminua prețul de achiziție. Dacă aveți reduceri acordate în procente diferite la produsele din aceiași factură, alegeți la modul de repartizare "Individual' și completați la fiecare produs reducerea.
3.Da, departajarea în plătitori/neplătitori se face în primul rând în funcție de existența codului de țară.
2.Citiți helpul programului legat de ecranul respectiv. În cazul expus, discountul/reducerea trebuie să diminueze prețul de achiziție al mărfurilor. Pentru a fi înregistrat distinct trebuie să primiți o factură distinctă exclusiv pentru reducere/discount. În fereastra de calcul a discountului dacă debifați opțiunile "Reducere financiară" și "Reducere comercială", se va diminua prețul de achiziție. Dacă aveți reduceri acordate în procente diferite la produsele din aceiași factură, alegeți la modul de repartizare "Individual' și completați la fiecare produs reducerea.
3.Da, departajarea în plătitori/neplătitori se face în primul rând în funcție de existența codului de țară.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Butonul "serii" din intrari la ce foloseste ?
La introducerea seriilor produselor. Dacă produceți 10 strunguri puteți defini 10 serii - una/strung. Și se va permite urmărirea produselor și pe serie, funcție utilă pentru garanții.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc mult tomac:
-Mii de scuze,e vorba de actualizarea 367.
-gestiunea este global-valoric,deci nu ma ajuta.Ii pun in continuare pe patron sa-mi scrie pe marginea fact.preturile de vanzare.
-multumesc cu privire la clarificarea TVA= RO....
-Mii de scuze,e vorba de actualizarea 367.
-gestiunea este global-valoric,deci nu ma ajuta.Ii pun in continuare pe patron sa-mi scrie pe marginea fact.preturile de vanzare.
-multumesc cu privire la clarificarea TVA= RO....