daca a completat cineva reg.evid.sal.?
daca a completat cineva reg.evid.sal.?
cu ce data inecepti la completarea reg.?daca eu trec 31.12.2006 la toti angajati,atunci cind dau pe angajator imi dubleaza angajatii,si nu pot modifica,Voi cum procedati?
va rog uuuurgent.
maria
va rog uuuurgent.
maria
II. Menţiuni cu privire la completarea registrului general de evidenţă a
salariaţilor în format electronic
1. Registrul în format electronic cuprinde contractele individuale de muncă în
vigoare la data de 31 decembrie 2006, indiferent dacă acestea sunt suspendate sau nu
la data de 31 decembrie 2006. Contractele individuale de muncă ale salariaţilor care
au încetat cu data de 31 decembrie 2006 nu se înregistrează în registrul în format
electronic.ORDIN 20/11.01.2007 MMSSF
salariaţilor în format electronic
1. Registrul în format electronic cuprinde contractele individuale de muncă în
vigoare la data de 31 decembrie 2006, indiferent dacă acestea sunt suspendate sau nu
la data de 31 decembrie 2006. Contractele individuale de muncă ale salariaţilor care
au încetat cu data de 31 decembrie 2006 nu se înregistrează în registrul în format
electronic.ORDIN 20/11.01.2007 MMSSF
-
registrul salariati
Am doua persoane care au incetat activitatea la 03.01.2007si nu mai apar in anul 2007, in REG SAL.
Cum inregistrez modificarea CIM din anul 2007?
Cum inregistrez modificarea CIM din anul 2007?
-
CU COMPLETEZ REGISTRUL ASTA CA IMI BAT CAPUL SI NU INTELEG
MA DUC IN FISIERUL CU SALARIATI, LA REG DE SAL., IMI APAR ANGAJATII SUS , CONTRACTELE LA MIJLOC, SI MODIFICARILE JOS. DACA MAI COMPLETEZ LA MIJLOC IMI DULBLEAZA ANGAJATII IN REGISTRU. DACA NU COMPLETEZ NU APAR UNELE INFORMATII CARE NU AM UNDE SA LE PUN, GEN NUMAR CONTRACT DE MUNCA, ETC...
CUM FAC?
MULTUMESC MULT
MAI STIE CINEVA CARE ESTE TERMENUL DE DEPUNERE? M-AR INTERESA SI IN PROVINCIE SI IN BUC.
MA DUC IN FISIERUL CU SALARIATI, LA REG DE SAL., IMI APAR ANGAJATII SUS , CONTRACTELE LA MIJLOC, SI MODIFICARILE JOS. DACA MAI COMPLETEZ LA MIJLOC IMI DULBLEAZA ANGAJATII IN REGISTRU. DACA NU COMPLETEZ NU APAR UNELE INFORMATII CARE NU AM UNDE SA LE PUN, GEN NUMAR CONTRACT DE MUNCA, ETC...
CUM FAC?
MULTUMESC MULT
MAI STIE CINEVA CARE ESTE TERMENUL DE DEPUNERE? M-AR INTERESA SI IN PROVINCIE SI IN BUC.
Guvernul României
Hotărâre nr. 53 din 24/01/2007
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 64 din 26/01/2007
pentru modificarea alin. (2) al art. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 161/2006 privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor
În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată,
Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
Articol unic. - Alineatul (2) al articolului 4 din Hotărârea Guvernului nr. 161/2006 privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 172 din 22 februarie 2006, cu modificările ulterioare, se modifică şi va avea următorul cuprins:
"(2) Angajatorii care la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri au încadrat personal cu contract individual de muncă sunt obligaţi să transmită inspectoratului teritorial de muncă în a cărui rază teritorială îşi au sediul sau domiciliul, după caz, registrul în formă electronică, în termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri."
PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU
Contrasemnează:
───────────────
Ministrul muncii, solidarităţii sociale
şi familiei,
Gheorghe Barbu
Bucureşti, 24 ianuarie 2007.
Nr. 53.
Hotărâre nr. 53 din 24/01/2007
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 64 din 26/01/2007
pentru modificarea alin. (2) al art. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 161/2006 privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor
În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată,
Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
Articol unic. - Alineatul (2) al articolului 4 din Hotărârea Guvernului nr. 161/2006 privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 172 din 22 februarie 2006, cu modificările ulterioare, se modifică şi va avea următorul cuprins:
"(2) Angajatorii care la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri au încadrat personal cu contract individual de muncă sunt obligaţi să transmită inspectoratului teritorial de muncă în a cărui rază teritorială îşi au sediul sau domiciliul, după caz, registrul în formă electronică, în termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri."
PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU
Contrasemnează:
───────────────
Ministrul muncii, solidarităţii sociale
şi familiei,
Gheorghe Barbu
Bucureşti, 24 ianuarie 2007.
Nr. 53.
-