eroare d112
eroare d112
stiu ca unii se vor supara dar nu reusesc sa definitivez d112..La genrerare imi da acel mesaj de care spuneti"trust this document..." dar pe mine apoi ma duce in directorul temp.Daca deschid fisierul d112_codfiscal.pdf, este gol.Nu gasesc acel mesaj de care spuneti voi.Am versiunea addobe 7.o.Daca deschid celalalt fisier din temp si dau validare in fisierul de erori imi da cod caen obligatoriu si procent accid de munca obligatoriu.In pagina 1 sunt completate.Unde nu le am completate? Multumesc!
Re: eroare d112
Aveți o versiune veche de Adobe. În aceste versiuni vechi, validările eșuează. Dezinstalați-o și instalați o versiune cât mai nouă de Adobe.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
merge acum si cu ultima versiune de Adobe ? m-am ferit sa instalez chiar ultima pt ca au fost probleme la inceput, nu ?
Am folosit tot Adobe Reader v9.4 sau mai mica.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Am intocmit 112, a mers validarea nu am avut erori, am depus-o, totul a fost ok, dar cand am intrat sa verific pe ANAF, am gasit mesajul declaratie eronata, din cauza :
"Eroare la validarea mesajului XML. Mesajul XML nu este formalizat conform schemei de definitie.
Expected attribute: nume in element; prenume in element;"
Va rog sa ma ajutati sa inteleg acest mesaj. Multumesc.
Mentionez ca la servici nu am Saga, si am lucrat direct in programul ANAF.
"Eroare la validarea mesajului XML. Mesajul XML nu este formalizat conform schemei de definitie.
Expected attribute: nume in element; prenume in element;"
Va rog sa ma ajutati sa inteleg acest mesaj. Multumesc.
Mentionez ca la servici nu am Saga, si am lucrat direct in programul ANAF.
Ati trecut POPESCU Ion (de exemplu) la numele de familie.
Trebuia sa treceti la numele de familie POPESCU si la Prenume Ion.
Trebuia sa treceti la numele de familie POPESCU si la Prenume Ion.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Asta sa fie tot? Dar de ce mi-a validat declaratia? Am salariati si cu 2 prenume dar si cu 2(doua) nume de familie si le-am trecut pe ambele. Oare nu trebuia? Exemplu: Jalba Bandrabur Doina. Multumesc.
-
Nu stiu ce sa mai fac cu declaratia asta. Am corectat si am lasat la toti salariatii numai cate un singur nume si un singur prenume, am validat, a fost ok, am verificat daca s-a atasat fisierul xml, am depus-o inca o data la finante, au preluat-o fara probleme, si acum cand am verificat pe internet am aceeasi eroare, exact acelasi text, chiar daca am intrat pe celalalt numar atribuit. Chiar nu mai poate nimeni sa-mi dea un sfat? ( Am sunat si la oficiul de calcul la Directia de finante, dar nu au stiut sa ma lamureasca).
Multumesc, o seara buna.
Multumesc, o seara buna.
Trimite declaratia si baza de date celor de la Saga, poate ei iti pot da un raspuns.
Sa ne zici si noua care a fost problema.
Sa ne zici si noua care a fost problema.
Va rog daca cineva a depus declaratia 112 folosind adobe versiune x?herganiec scrie:merge acum si cu ultima versiune de Adobe ? m-am ferit sa instalez chiar ultima pt ca au fost probleme la inceput, nu ?
Dupa ce am trimis documentul de confirmare la Certsign, am curatat unele chestii din calculator, dar nu cred ca am sters din programe, dar ma rog ,dupa ce am primit documentul de la Certsign, nu a mai recunoscut semnatura mea(tot aparea o fereastra si sarea in continu), era scris "Invalid X". de fapt cand am copiat in calculator documentul atunci aparea deja semnul exclamarii cu galben.
Alta modalitate nu am gasit decat sa instalez Adobe reader X, si cu asta e ok. , dar inca nu am trimis online declaratia,
Multumesc
-
Buna ziua
Am o problema, va rog sa ma ajutati, m-am intors a doua oara de la finante ca nu e atasat XML-ul la decl 112, pana acum nu am mai avut probleme, va rog sa imi spuneti, dupa ce-l salvez pe CD, unde ma uit sa vad daca e atasat o ba fisieru' asta XXL?
Nu stiu cum sa fac sa fie bine, nu mai retin cum am facut lunile anterioare, daca fac modificari in declaratie prima data o validez, apoi o salvez
sau
prima data o salvez, o validez, o inchid (aici ma intreaba iar daca salvez si daca dau da imi spune ca nu e atasat niciun fisier XML) si o copiez pe CD?
Am o problema, va rog sa ma ajutati, m-am intors a doua oara de la finante ca nu e atasat XML-ul la decl 112, pana acum nu am mai avut probleme, va rog sa imi spuneti, dupa ce-l salvez pe CD, unde ma uit sa vad daca e atasat o ba fisieru' asta XXL?

Nu stiu cum sa fac sa fie bine, nu mai retin cum am facut lunile anterioare, daca fac modificari in declaratie prima data o validez, apoi o salvez
sau
prima data o salvez, o validez, o inchid (aici ma intreaba iar daca salvez si daca dau da imi spune ca nu e atasat niciun fisier XML) si o copiez pe CD?
- fagarasa176

O validezi si o sa primesti un msg de genu "validarea s'a terminat cu succes!A fost atasat fisierul decUnica.xml.Copiati....."
Apesi pe agrafa stanga jos si o sa'ti apara o fereastra in care trebuie sa existe fisierul atasat "DecUnica.xml"
Apoi o semnezi, moment in care iti cere sa o salvezi, introduci pin'ul....si apoi o inchizi.
DUPA SALVARE NU SE MAI DESCHIDE FISIERUL PDF...
o copiezi pe cd
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
fagarasa176 scrie:![]()
O validezi si o sa primesti un msg de genu "validarea s'a terminat cu succes!A fost atasat fisierul decUnica.xml.Copiati....."
Apesi pe agrafa stanga jos si o sa'ti apara o fereastra in care trebuie sa existe fisierul atasat "DecUnica.xml"
Apoi o semnezi, moment in care iti cere sa o salvezi, introduci pin'ul....si apoi o inchizi.
DUPA SALVARE NU SE MAI DESCHIDE FISIERUL PDF...
o copiezi pe cd
Dupa validare imi da mesajul: "verificati fisierul atasat pt erori si avertizari". Am verificat si acolo am urmatoarea eroare:
"ANGAJATOR:
ASIGURATI:
ASIGURAT 7:
* D (2): D.11. Cod de urgenta medico-chirurgicala invalid!"
Am avut asa-> la acelasi angajat:
3 zile-cod 06-cod diagnostic 499 (acut)
2 zile-cod 01-cod diagnostic 499 (acut)
E posibil sa fii gresit medicul sau se poate ca acelasi cod diagnostic sa fie si la urgenta si la boala obisnuita?
- fagarasa176
Scrie toate detaliile legate de CM....
Nu are nici o legatura cod diagnostic cu eroarea respectiva
Verifica daca in fereastra de CM la angajatul respectiv dupa campul "Cod" unde trebuie sa fie 06 , la campul "Cod urgenta" sa fie tot 06
PS: nu este nevoie sa ma citati
Nu are nici o legatura cod diagnostic cu eroarea respectiva
Verifica daca in fereastra de CM la angajatul respectiv dupa campul "Cod" unde trebuie sa fie 06 , la campul "Cod urgenta" sa fie tot 06
PS: nu este nevoie sa ma citati
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
fagarasa176 scrie: Verifica daca in fereastra de CM la angajatul respectiv dupa campul "Cod" unde trebuie sa fie 06 , la campul "Cod urgenta" sa fie tot 06
Detalii concediu, la acceasi persoana:
Din 02->04 mai=3 zile=cod indemnizatie 06 si cod diagnostic 499 (suportat FS)
(in fereastra din statul de plata- la cod am trecut 06 si la cod urgenta 499(aici trebuia sa trec tot 06??) )
Din 05->06 mai=2 zile=cod indemnizatie 01 si cod diagnostic 499 (suportat tot din FS)
(in fereastra din statul de plata- la cod am trecut 01 si la cod urgenta nu am trecut nimic)
Nu vad in stanga jos nici o agrafa dar pot sa ma uit dupa atasamente in View -Navigations Panels-Attachments doar ca nu vad sa am atasat deloc fisierul XML, asa ceva nu am mai patit. Zilele trecute am avut luari bruste de curent, sper ca nu ar putea fii ceva cauzat de asta....acum as da vina si pe Boc....