declaratia 101 administrator
declaratia 101 administrator
La o firma NEplatitoare de TVA pt decl 101 de unde se selecteaza sa apara numele administratorului?ms 

- fagarasa176
Re: declaratia 101 administrator
Dupa ce dai generare PDF...modifici manual in fisierul pdf
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
am si eu o mare rugaminte
cine ma poate lamurii de ce in balanta contul 711 si 709 sunt cu 0 iar la calcul 121 si la declaratia 101 au valori
Am intrat pe fiecare luna si am vizulaiizat 121 si se pare ca se inchid cu valori care nu apar cand listez balanta,astfel daca calculez conturile de venituri din balanta -conturile de cheltuieli nu imi da 121 generat de saga
pls ajutor
Multumesc
cine ma poate lamurii de ce in balanta contul 711 si 709 sunt cu 0 iar la calcul 121 si la declaratia 101 au valori
Am intrat pe fiecare luna si am vizulaiizat 121 si se pare ca se inchid cu valori care nu apar cand listez balanta,astfel daca calculez conturile de venituri din balanta -conturile de cheltuieli nu imi da 121 generat de saga
pls ajutor
Multumesc
În cazul ăsta calculezi degeaba venituri-cheltuieli=sold 121
Așa cum am mai explicat de n ori: o astfel de corelație nu se îndeplinește în toate cazurile motiv pentru care ea nici nu există în mod legal.
Așa cum am mai explicat de n ori: o astfel de corelație nu se îndeplinește în toate cazurile motiv pentru care ea nici nu există în mod legal.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
si ce nota reglare ar fi necesara ?
Pentru ce?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.