declaratia 112
Re: declaratia 112
AJUTOR! Nu a fost buna d 112 din saga. La ghiseu mi/a spus ca da erori, am intrebau unde, de ce, cum??? Mi s/a spus ca probabil nu e bun cui/ul, perioada de raportare, sau nu stiu ce ... am zis imposibil, pe listarea anexei 1 e corect si cui/ul, si perioada. Ce-o fi avand??? Disper, mai am 3 zile.
Primesc subventie de la somaj (angajati peste 45 ani), am completat corect sectiunea c5, dar nu in .pdf cum am citit intr/o postare mai sus, nu megea, ci in declaratia din saga de la stat de plata.
La sectiunile D. E, F saga face peste tot zero. Nu stiu la ce se refera <<institutii asimilate angajatorilor>>. Poate la sectiunea F trebuie sa completez manual impozitul pe salarii??
Unde poate fi problema!!!!
Primesc subventie de la somaj (angajati peste 45 ani), am completat corect sectiunea c5, dar nu in .pdf cum am citit intr/o postare mai sus, nu megea, ci in declaratia din saga de la stat de plata.
La sectiunile D. E, F saga face peste tot zero. Nu stiu la ce se refera <<institutii asimilate angajatorilor>>. Poate la sectiunea F trebuie sa completez manual impozitul pe salarii??
Unde poate fi problema!!!!
-
La anexa 1.2 - asigurat, la un ctr de munca cu timp partial, in sectiunea A, la ore norma zilnica contract imi apar 8 ore desi la tip contract de munca dpdv timp de lucru apare P4-partial 4 ore. Stie cineva unde trebuie modificat? sau poate e corect asa... ?
Sper ca se si intelege ce am postat...
Sper ca se si intelege ce am postat...
E corect așa. Citiți HG 1397/2010 pentru detalii.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
- balteanuc692
Aveti mare grija. La generarea PDF pt decl 112 nu se completeaza automat luna. Trebuie sa scrieti manual "01" (luna de raportare).
ajutor!!!!!!!!!tomac scrie:E corect așa. Citiți HG 1397/2010 pentru detalii.
in D112, in cadrul C.7. Contributie fond de garantare datorata de angajator la coloana ''Baza de calcul''
imi apare suma cumulata venit brut salariati permanenti+colaboratori, ceea ce este gresit....pt ca in statul de colab nu se retine fd garantare.
- fagarasa176
Ba se completeaza....nu mai ca nu iti arata decat dupa ce dai un click in alta parte 

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
ce sa arate????fagarasa176 scrie:Ba se completeaza....nu mai ca nu iti arata decat dupa ce dai un click in alta parte
unde trebuie da dau click in alta parte???
in alta casuta
- fagarasa176
Sau oriunde in fisierul pdf
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
chivuc scrie: La sectiunile D. E, F , la mine, saga face peste tot zero. Nu stiu la ce se refera <<institutii asimilate angajatorilor>>.La sectiunea F trebuie sa completez manual impozitul pe salarii??
???????
Citiți HG 1397/2010 pentru a vă lămuri ce înseamnă. Sau ghidul de pe ANAF.
Secțiunea F se completează numai dacă aveți sedii secundare cu CUI distinct pentru impozitul pe venitul din salarii.
Secțiunea F se completează numai dacă aveți sedii secundare cu CUI distinct pentru impozitul pe venitul din salarii.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna
Am si eu cateva nelamuriri:
1. am de recuperat de la concedii medicale suma de 3563 si de plata pe luna curenta 76 ron, deci per total de recuperat 3487 ron de la concedii medicale. Unde "vad" in anexa 1.1 acest lucru?
2. la anexa 1.1-sectiunea indicatori statistici am la:
* nr asigurati somaj-12 pers
* nr asigurati concedii -12 pers
* nr asigurati pt care angajatorul datoreaza CAS=11 pers . De ce aici am 11 pers si nu 12 ?? Ca pe stat vad ca imi ia in calcul la CAS angajator salarul tuturor angajatilor...
3. Trebuie la persoana care e ingrijire copil si sta 2 ani acasa sa trec la data plecare data la care a intrat in acest concediu sau las necompletat?
(am 1 persoana in ingrijire copil-2 ani pe care am trecut-o ca si asigurata la somaj si concedii si 2 pers angajate cu 2 ore/zi fiecare. Una nu are functia de baza la noi, cealalta da.)
-am de rectificat 102 aferent decembrie 2010, am declarat de plata cci desi am de recuperat. Pot face rectificativa din SAGA?Cum?
Va multumesc frumos
Am si eu cateva nelamuriri:
1. am de recuperat de la concedii medicale suma de 3563 si de plata pe luna curenta 76 ron, deci per total de recuperat 3487 ron de la concedii medicale. Unde "vad" in anexa 1.1 acest lucru?
2. la anexa 1.1-sectiunea indicatori statistici am la:
* nr asigurati somaj-12 pers
* nr asigurati concedii -12 pers
* nr asigurati pt care angajatorul datoreaza CAS=11 pers . De ce aici am 11 pers si nu 12 ?? Ca pe stat vad ca imi ia in calcul la CAS angajator salarul tuturor angajatilor...
3. Trebuie la persoana care e ingrijire copil si sta 2 ani acasa sa trec la data plecare data la care a intrat in acest concediu sau las necompletat?
(am 1 persoana in ingrijire copil-2 ani pe care am trecut-o ca si asigurata la somaj si concedii si 2 pers angajate cu 2 ore/zi fiecare. Una nu are functia de baza la noi, cealalta da.)
-am de rectificat 102 aferent decembrie 2010, am declarat de plata cci desi am de recuperat. Pot face rectificativa din SAGA?Cum?
Va multumesc frumos

De la 01.01.2011 recuperarea sumelor aferente CCI nu se mai poate face decat pe baza cererii si nu mai mult de 3 luni in urma daca nu ma insel. Anexa 1.1 este corecta daca aveti salariat in ingrijire copil care trebuie sa ramana pe stat, dar sa aveti grija de fiecare data sa ii treceti 0 la orele lucrate si nr. de ore lucratoare din luna sa le treceti la ore suspendate. Cat priveste rectificarea declaratiei 102 aceasta nu se poate face decat prin declaratia 710 care se face numai in programul de declaratii fiscale de la finante.
-
Si daca am sume de recuperat din din ianuarie 2010 pana in noiembrie 2010...cum este, eu in ianuarie 2011 nu mai pot cere decat pentru oct+nov+dec 2010?? Si cu lunile anterioare cum ramane??stuparui scrie:De la 01.01.2011 recuperarea sumelor aferente CCI nu se mai poate face decat pe baza cererii si nu mai mult de 3 luni in urma daca nu ma insel.
Asa este oameni buni? Nu se mai poate compensa lunar pe declaratie? Adica, la urma urmei singura evidenta o sa o avem noi, prin balante...la o adica cu cine ne confruntam in legatura cu aceste sume? Eu in 112 am compensat suma de la concedii, am trecut-o la deductibila, de plata ZERO.
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... cci#p78805 (Balazse&Paturcai)
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... cci#p73543 (Balazse)
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... e+sume+cci (Septimiu)
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... e+sume+cci
(si ar fi mai multe dar...nu stiu unde sa mai caut in atatea topicuri despre d 112 din care vreo 15 au ..mai mult de 10 pagini )
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... cci#p73543 (Balazse)
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... e+sume+cci (Septimiu)
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... e+sume+cci
(si ar fi mai multe dar...nu stiu unde sa mai caut in atatea topicuri despre d 112 din care vreo 15 au ..mai mult de 10 pagini )