depunere d112
Re: depunere d112
ar fi bine sa fie asa..
Va rog daca a depus cineva decl inventar cu sume de recuperat pt care nu s-a depus cerere de ramb si i s-a luat la Casa de sanat..
parca citisem pe undeva ca a fost un caz si i s-a refuzat primirea de catre Casa de sanat.
Va rog daca a depus cineva decl inventar cu sume de recuperat pt care nu s-a depus cerere de ramb si i s-a luat la Casa de sanat..
parca citisem pe undeva ca a fost un caz si i s-a refuzat primirea de catre Casa de sanat.
Nu se primeste daca nu ai depus cerere de restituire.In momentul predarii DI se verifica daca s-a depus aceasta cerere.
multumesc de raspuns, m-am lamurit cu eroarea insa cu decl inevntar sunt in ceata.eu o pun maine la posta si tot nu stiu cum.probabil voi trece de recuperat hiar daca nu am depus cerere de restituire.fie ce o fi.
La Bucuresti mi-a primit-o si nu a verificat nimeni daca am sau nu cerere de recuperare!
-
ma poate indruma cineva cu privire la depunerea 112? un link pe care poate nu l-am gasit?
eu am incercat sa depun si am primit urmatoarele:
Ministerul Finantelor Publice
Agentia Nationala de Administrare Fiscala
Succes depunere
Fisierul dumneavoastra a fost depus cu succes. Indexul este 44630.
Notati cu grija indexul! El poate fi folosit pentru a urmari starea fisierului depus de dumneavoastra pe viitor.
Urmariti recipisa si starea fisierului la optiunea "Vizualizare declaratie" disponibila pe portalul ANAF la adresa: http://www.anaf.ro/StareD112
si cand am verificat:
Index: 44630
Starea: Fisierul depus nu este o declaratie D112
Eroare drepturi: certificatul digital folosit la semnarea fisierului nu are drept de depunere pentru CUI
Explicaţii
* Prelucrarea poate fi într-una din stările: In prelucrare. Fişierul este în prelucrare pe serverele centrale.Vă rugăm reveniţi.
* Fişierul nu este o declaraţie D112. Nu a fost înregistrat. Este necesar să corectaţi documentul şi să reluaţi depunerea.
* Declaraţia are erori de validare. A primit număr de înregistrare şi s-a emis recipisa. Este necesară corectarea erorilor indicate în recipisa şi redepunerea declaraţiei.
* Declaraţia este validă. Datele au fost verificate de serverul central şi s-a constatat că au fost îndeplinite criteriile de validare stabilite conform Anexei 8_validări. Datele se transmit instituţiilor beneficiare.
Vă recomandăm să descărcaţi şi să păstraţi recipisa.
eu am incercat sa depun si am primit urmatoarele:
Ministerul Finantelor Publice
Agentia Nationala de Administrare Fiscala
Succes depunere
Fisierul dumneavoastra a fost depus cu succes. Indexul este 44630.
Notati cu grija indexul! El poate fi folosit pentru a urmari starea fisierului depus de dumneavoastra pe viitor.
Urmariti recipisa si starea fisierului la optiunea "Vizualizare declaratie" disponibila pe portalul ANAF la adresa: http://www.anaf.ro/StareD112
si cand am verificat:
Index: 44630
Eroare drepturi: certificatul digital folosit la semnarea fisierului nu are drept de depunere pentru CUI
Explicaţii
* Prelucrarea poate fi într-una din stările: In prelucrare. Fişierul este în prelucrare pe serverele centrale.Vă rugăm reveniţi.
* Fişierul nu este o declaraţie D112. Nu a fost înregistrat. Este necesar să corectaţi documentul şi să reluaţi depunerea.
* Declaraţia are erori de validare. A primit număr de înregistrare şi s-a emis recipisa. Este necesară corectarea erorilor indicate în recipisa şi redepunerea declaraţiei.
* Declaraţia este validă. Datele au fost verificate de serverul central şi s-a constatat că au fost îndeplinite criteriile de validare stabilite conform Anexei 8_validări. Datele se transmit instituţiilor beneficiare.
Vă recomandăm să descărcaţi şi să păstraţi recipisa.
-
101 am depus acum cateva zile si a fost ok...nu fac ceva bine??
Fisierul pe care l-ai depus a fost unul de genul "D112_CUI_2011_01.pdf"?
-
da...dar dupa ce am citit si ras-citit ce scrie pe la topicurile cu 112 (prea multe deschise pe aceeasi tema, ca nush daca le-am citit pe toate:D)...am vazut ca trebuie salvata din file- save as...poate din cauza asta nu mi-a recunoscut?!?!?
ei bine...am tot intrat pe e-guvernare...am cautat, m-am invartit pe acolo si acum cand vreau sa intru aici https://193.151.31.35:8443/Login/LoginWithCert
imi spune
Eroare: Acces refuzat. Nu aţi fost autorizat să accesaţi această destinaţie. (403)
nu mai inteleg nimiccc!!!am copiat acum pe cd si vreau sa merg la finante...asta pentru o societate... si mai am una si as vrea sa depun online daca voi reusi...
(((
ei bine...am tot intrat pe e-guvernare...am cautat, m-am invartit pe acolo si acum cand vreau sa intru aici https://193.151.31.35:8443/Login/LoginWithCert
imi spune
Eroare: Acces refuzat. Nu aţi fost autorizat să accesaţi această destinaţie. (403)
nu mai inteleg nimiccc!!!am copiat acum pe cd si vreau sa merg la finante...asta pentru o societate... si mai am una si as vrea sa depun online daca voi reusi...

Ai certificat digital? Dacă da, ai depus 150 la finanțe? Ai generat 150 de pe siteul ANAF?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna seara,
vreau sa merg maine sa depun decl 112, dar am o nelamurire, la sectiunea F nu apare completat impozitul pe venituri din salarii, oare trebuie sa completaz eu? aferent sediu principal, el este trecut la sectiunea creante corect. Mentionez ca nu am sedii secundare
Multumesc anticipat
vreau sa merg maine sa depun decl 112, dar am o nelamurire, la sectiunea F nu apare completat impozitul pe venituri din salarii, oare trebuie sa completaz eu? aferent sediu principal, el este trecut la sectiunea creante corect. Mentionez ca nu am sedii secundare
Multumesc anticipat
-
nu completezi nimic la F
-
tomac scrie:Ai certificat digital? Dacă da, ai depus 150 la finanțe? Ai generat 150 de pe siteul ANAF?
da...am certificat digital..spuneam ca am depus 101 si a fost totul bine...am depus 150 la finante dupa ce am generat-o de pe site....
am foat la finante si apar in centralizatorul lor...am dus 112 pe cd, deci am facut-o bine...
Vezi detalii despre eroare aici
Dă mail la această adresă de mail [email protected] legat de această problemă.
Dă mail la această adresă de mail [email protected] legat de această problemă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
multumesc...am incercat azi sa depun decontul de tva si mi s-a permis...voi vedea la D112..
cand am dat generare pdf nu am observat ca nu s-a trecut banca si contul si numele si functia celui care declara...si am trimis-o... mi s-a dat numar de inregistrare si mi s-a zis ca este o declaratie fiscala...
Oare ce se intampla??? nu ma cerut rambursare, deci nu as avea nevoie de cont:DDD...
cand am dat generare pdf nu am observat ca nu s-a trecut banca si contul si numele si functia celui care declara...si am trimis-o... mi s-a dat numar de inregistrare si mi s-a zis ca este o declaratie fiscala...
Oare ce se intampla??? nu ma cerut rambursare, deci nu as avea nevoie de cont:DDD...
-
solutie pentru aceeasi problema
Eroare drepturi: certificatul digital folosit la semnarea fisierului nu are drept de depunere pentru CUI "
in conditiile in care am primit mail de la [email protected]
Contul dumneavoastra a fost activat pentru cui-ul .............
> Puteti utiliza serviciul Depunere electronica declaratii. ""
Eroare drepturi: certificatul digital folosit la semnarea fisierului nu are drept de depunere pentru CUI "
in conditiile in care am primit mail de la [email protected]
Contul dumneavoastra a fost activat pentru cui-ul .............
> Puteti utiliza serviciul Depunere electronica declaratii. ""