Bilant
Re: Bilant
La notele explicative din bilant : Notele 7,8,9 pentru ONg-uri sunt identice cu cele de la SRL-uri?
Nu ma ajuta nimeni? se apropie termenul de depunere si nu stiu ce trec in notele 7,8,9?
HELP!!!!
HELP!!!!
-
Am o problema legata de casutele cu numele administratorului si al persoanei care intocmeste. La finele bilantului apare bine dar in restul formularelor nu mi-a preluat numele ci a pus niste cifre..........va rog, daca stiti cum se procedeaza, explicati-mi si mie.
Va multumesc
Am incercat sa atasez imaginea ca sa vedeti exact cum stau lucrurile dar nu reusesc......imi spune ca fisierul nu poate fi incarcat
Va multumesc
Am incercat sa atasez imaginea ca sa vedeti exact cum stau lucrurile dar nu reusesc......imi spune ca fisierul nu poate fi incarcat
Eu am descarcat actualizarea care a aparut azi 24.02.2011 si apare corect.
-
Sa inteleg ca erau ceva probleme?
Eu n-am vazut acele erori. Este posibil sa fii fost.
Pt Rubensm: Anexele la bilant pt ONG-uri se afla atasate in Notele explicative din programul MF.Deschideti acea fereastra si va veti lamuri.Vedeti ca v-am mai raspuns la aceasta nelamurire in acest topic la pag 1.
-
Acele note explicative, din programul ce cuprinde bilantul, sunt valabile si ptr ong cu activ economica? Intreb ptr ca am vazut si altele mult mai complexe..........
Nu le faceti mai complexe oameni buni; cine dracu' le citeste?
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Asa este, nu le citeste nimeni numai ca ma gandeam ca nu sunt bune ptr ong cu activ ec