caen producere si vanzare gogosi?1071 si 4724 ?

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
anghelaches62

caen producere si vanzare gogosi?1071 si 4724 ?

#1 Mesaj de anghelaches62 »

Buna ziua.Sunt in dubiu caen productie si vanzare gogosi?? eu zic 1071 si 4724.Gresesc???
Ultima oară modificat Mie Mar 02, 2011 10:36 pm de către anghelaches62, modificat 1 dată în total.

eugen01

Re: caen producere si vanzare gogosi?1071 si 4724 ?

#2 Mesaj de eugen01 »

Conform explicatilor din NACE grupa/clasa 10 se refera la "manufactured" iar grupa/clasa 47 se refera la "resale" adica "sale without transformation".
"Some activities are considered manufacturing (for example, those performed in bakeries, pastry shops, and prepared meat shops etc. which sell their own production) even though there is retail sale of the products in the producers’ own shop.However, where the processing is minimal and does not lead to a real transformation, the unit is classified to wholesale" (Grupa 10)

anghelaches62

#3 Mesaj de anghelaches62 »

multumesc eugeno1.eu sunt roman mai putin engleza.cele precizate le-am vazut si eu pe caen rev 2.asteptam raspunsuri de cazuri concrete ptr ca la onrc ph fetele sunt ????

eugen01

#4 Mesaj de eugen01 »

manufactured=productie; sale = vanzare ; resale = revanzare ; sale without transformation = vanzare fara nici o transformare ;

"Unele activitati sunt considerate productie (de ex. cele desfasurate in brutarii, patiserii si macelarii/carmangerii etc..ce implica si vanzarea productiei proprii) chiar daca se desfasoara si vanzarea produselor in magazinele proprii ale producatorului.Dupa caz, unde procesul este minimal si nu duce (nu se obtine o ) transformare majora (a bunurilor/marfurilor intrate), activitatea unitatii este (va fi ) clasificata ca si wholesale""
wholesale=cu ridicata, aici se refera la acele activitati, in care se vinde de ex. peste proaspat, pentru ca la clasa 47 se specifica includerea activitatilor de resale, specifice vanzarii cu amanuntul.

Scrie răspuns