De si am certificat digital nu ma pot autentifica.
Re: De si am certificat digital nu ma pot autentifica.
Am tot modificat si in stanga si in dreapta, tot degeaba.
Daca schimb din IE si asezarea spre stanga, atunci imi lipseste din partea stanga.
Formularul 150 apare listat doar 2/3 din latimea lui.
Problema este la incradarea in pagina deoarece el se incadreaza ori spre dreapta si lpseste 1/3 din dreapta formularului, ori spre stanga si lipseste 1/3 din stanga formularului.
Am modificat si dimensiunile fontului, am listat si la imprimanta virtuala PDF, dar tot degeaba.
Daca schimb din IE si asezarea spre stanga, atunci imi lipseste din partea stanga.
Formularul 150 apare listat doar 2/3 din latimea lui.
Problema este la incradarea in pagina deoarece el se incadreaza ori spre dreapta si lpseste 1/3 din dreapta formularului, ori spre stanga si lipseste 1/3 din stanga formularului.
Am modificat si dimensiunile fontului, am listat si la imprimanta virtuala PDF, dar tot degeaba.
ai bifa la enable skrink-to-fit ?
@septimiuv
Problema nu este de la enable skrink-to-fit ?.
Cand ma aflu pe ANAF si dau un "Print Preview" formularul apare incadrat eronat in drapta sau in stanga (dupa cum aleg din IE ->View -> Encoding ->Left to right sau Right to left")
Probabil ca mai trebuie inca o setare din
Am incercat si cu OPERA si-mi apare la fel la printare.
Am incercat si cu imprimante diferite (este drept ca tot HP Laser Jet).
Problema nu este de la enable skrink-to-fit ?.
Cand ma aflu pe ANAF si dau un "Print Preview" formularul apare incadrat eronat in drapta sau in stanga (dupa cum aleg din IE ->View -> Encoding ->Left to right sau Right to left")
Probabil ca mai trebuie inca o setare din
Am incercat si cu OPERA si-mi apare la fel la printare.
Am incercat si cu imprimante diferite (este drept ca tot HP Laser Jet).
EVRIKA.
Am reusit.
Pentru cei interesati (care ar putea sa intampine aceeasi problema) am sa descriu ce am schimbat pentru incadrarea in pagina a formularului 150.
Am schimbat in Internet Explorer ->View -> Encoding ->Right-To-Left Documents"
Astfel incadrarea s-a efectuat la marginea stanga. Pentru ca in acest fel tot imi lipsea o portiune (mai mica este drept) din formular, am modificat din Internet Explorer ->File -> Page setup -> Am ales Letter cu Portrait. Inainte aveam A4 cu Portrati.
Acum se listeaza bine formularul 150 avand o margine libera la stanga de 1 cm.
Ramane sa aleg sectorul din Bucuresti unde sa merg doar cu imputernicire din aprtea firmei (fara procura notariala).
Am inteles ca la sect.1 si 4 au primit doar cu imputernicire.
Am reusit.
Pentru cei interesati (care ar putea sa intampine aceeasi problema) am sa descriu ce am schimbat pentru incadrarea in pagina a formularului 150.
Am schimbat in Internet Explorer ->View -> Encoding ->Right-To-Left Documents"
Astfel incadrarea s-a efectuat la marginea stanga. Pentru ca in acest fel tot imi lipsea o portiune (mai mica este drept) din formular, am modificat din Internet Explorer ->File -> Page setup -> Am ales Letter cu Portrait. Inainte aveam A4 cu Portrati.
Acum se listeaza bine formularul 150 avand o margine libera la stanga de 1 cm.
Ramane sa aleg sectorul din Bucuresti unde sa merg doar cu imputernicire din aprtea firmei (fara procura notariala).
Am inteles ca la sect.1 si 4 au primit doar cu imputernicire.
off topic
@botanc - un sfat: actualizează IE la versiunea 8. O să-ți fie de folos pe mai târziu.
@botanc - un sfat: actualizează IE la versiunea 8. O să-ți fie de folos pe mai târziu.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
@tomac
Am sa actualizez IE la versiunea 8.
Pana acum nu prea am acordat importanta deoarece am folosit IE numai pentru raportarea REVISAL.
Foloseam inmod curent OPERA.
Acum o sa ma adaptez, daca asa trebuie.
Multumesc pentru sfat.
Am sa actualizez IE la versiunea 8.
Pana acum nu prea am acordat importanta deoarece am folosit IE numai pentru raportarea REVISAL.
Foloseam inmod curent OPERA.
Acum o sa ma adaptez, daca asa trebuie.
Multumesc pentru sfat.
Și eu am probleme. Nu-mi mai apar decât ultimii trei pentru care am depus formularul 150. Am trimis un mail și aștept răspuns.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
asteapta
sa ne zici si noua care e buba ca eu nu m-am agitat

sa ne zici si noua care e buba ca eu nu m-am agitat
Nu s-a reparat nimic.
Mai rau: versiunea Firefox 4.0 nu mai da posibilitatea sa ajung la dosarul fiscal si sa am "acces controal la dosrul fiscal al contribuabilului", ceea ce mi se pare o porcarie; adica trebuie sa raman in urma cu softul pentru ca nu mai vizualiza parti de pe site-ul ANAF.
Am trimis si eu email, mi-au cerut sa-mi vada certificatul digital, ma pot loga cu FireFox dar cu IE7 (64 bit) spune ca autentificarea a esuat pentru ca nu aveti certificat digital valabil....
Nu mai inteleg nimic.
Parca pana acum am inteles, ma dadeam si eu cu valul...
Mai rau: versiunea Firefox 4.0 nu mai da posibilitatea sa ajung la dosarul fiscal si sa am "acces controal la dosrul fiscal al contribuabilului", ceea ce mi se pare o porcarie; adica trebuie sa raman in urma cu softul pentru ca nu mai vizualiza parti de pe site-ul ANAF.
Am trimis si eu email, mi-au cerut sa-mi vada certificatul digital, ma pot loga cu FireFox dar cu IE7 (64 bit) spune ca autentificarea a esuat pentru ca nu aveti certificat digital valabil....
Nu mai inteleg nimic.
Parca pana acum am inteles, ma dadeam si eu cu valul...
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!