2 gestiuni marfuri

Chestiuni specifice programului SAGA PS
bejinariu satmenc

2 gestiuni marfuri

#1 Mesaj de bejinariu satmenc »

Buna seara ! folosesc de curand Saga PS si nu stiu cum pot creea doua gestiuni ptr marfuri la pret de vanzare (am doua puncte de lucru ) ?? multumesc !
Moartea nu vine odata cu varsta, ci cu uitarea. (Gabriel Garcia Marques)

herganiec

Re: 2 gestiuni marfuri

#2 Mesaj de herganiec »

in PS, nu stiu sa poti face asa ceva.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

isofached

#3 Mesaj de isofached »

As putea utiliza/gasi o solutie de compromis in vederea folosirii a doua gestiuni la pret cu amanuntul cu TVA in Saga PS? O idee, solutie care a gasit-o cineva... Multumesc tare mult de raspuns.

eugen01

#4 Mesaj de eugen01 »

http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 532#p80532

Particularitatea contabilitatii in PS (partida simpla) fiind evidenta incasari/plati nu este posibil (fara un modul de stocuri) evidenta ..stocurilor.Solutia din link-ul de mai sus este pentru evidentierea incasarilor/platilor la doua Puncte de lucru.Ca si solutie, sugerez descarcarea versiunii free Saga C, activarea ecranelor de Stocuri si ...astfel vom avea si o evidenta a stocurilor.
(Chiar daca optam pentru contabilitatea in partida simpla omfp 1040/2008, la art.7 specifica faptul ca "vor folosi si alte formulare prevazute in mod expres de acte normative care reglementeaza activitati economice specifice")

Scrie răspuns