2 gestiuni marfuri
-
2 gestiuni marfuri
Buna seara ! folosesc de curand Saga PS si nu stiu cum pot creea doua gestiuni ptr marfuri la pret de vanzare (am doua puncte de lucru ) ?? multumesc !
Moartea nu vine odata cu varsta, ci cu uitarea. (Gabriel Garcia Marques)
Re: 2 gestiuni marfuri
in PS, nu stiu sa poti face asa ceva.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
As putea utiliza/gasi o solutie de compromis in vederea folosirii a doua gestiuni la pret cu amanuntul cu TVA in Saga PS? O idee, solutie care a gasit-o cineva... Multumesc tare mult de raspuns.
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 532#p80532
Particularitatea contabilitatii in PS (partida simpla) fiind evidenta incasari/plati nu este posibil (fara un modul de stocuri) evidenta ..stocurilor.Solutia din link-ul de mai sus este pentru evidentierea incasarilor/platilor la doua Puncte de lucru.Ca si solutie, sugerez descarcarea versiunii free Saga C, activarea ecranelor de Stocuri si ...astfel vom avea si o evidenta a stocurilor.
(Chiar daca optam pentru contabilitatea in partida simpla omfp 1040/2008, la art.7 specifica faptul ca "vor folosi si alte formulare prevazute in mod expres de acte normative care reglementeaza activitati economice specifice")
Particularitatea contabilitatii in PS (partida simpla) fiind evidenta incasari/plati nu este posibil (fara un modul de stocuri) evidenta ..stocurilor.Solutia din link-ul de mai sus este pentru evidentierea incasarilor/platilor la doua Puncte de lucru.Ca si solutie, sugerez descarcarea versiunii free Saga C, activarea ecranelor de Stocuri si ...astfel vom avea si o evidenta a stocurilor.
(Chiar daca optam pentru contabilitatea in partida simpla omfp 1040/2008, la art.7 specifica faptul ca "vor folosi si alte formulare prevazute in mod expres de acte normative care reglementeaza activitati economice specifice")