Buna ziua
Am instalat Saga la un bar. Partea de stocuri am configurarat-o, casa de marcat la fel. Problema este la iesiri pe baza de bon fiscal. Se genereaza cate o iesire pentru fiecare bon fiscal emis, astfel incat acesta sa poata fi tiparit? Vor fi cateva sute de bonuri pe zi si implicit si inregistrarile din registrul de casa. Se poate face ceva astfel incat sa apara un centralizator zilnic (Z-ul) la iesiri. Cod de bare nu avem. Am incercat la operare rapida la iesiri dar nu am reusit. Va multumesc.
bon fiscal sau Z inregistrat la iesiri?
Re: bon fiscal sau Z inregistrat la iesiri?
Folosiți Operare rapidă. Ecranul poate fi folosit în cazul evidenței cantitativ-valorice.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Gestiunea este cantitativ-valorica. Am incercat la operare rapida. Am receptie sa zicem la "bere" 5 lei la pret de vanzare, tip articole "marfuri". La iesiri, la operare rapida selectez articolul dupa denumire, cantitate sa zicem 1, selectez gestiunea, clientul, dau inregistrare, dar in partea dreapta a ecranului apare 0 (zero) si nu 5 lei pe cat este facuta receptia.
Butonul "Înregistrare" adaugă un bon nou. După ce adăugați un bon nou (deschideți bonul) adăugați produse în bon.
Adăugarea produselor se face dând ENTER pe denumire sau cod. Dacă la adăugarea produselor în bon nu vă apare prețul, trebuie să verificați:
- recepția să fie validată
- să aveți prețul de vânzare cu TVA completat în Fișiere-Articole la articolul în cauză.
Adăugarea produselor se face dând ENTER pe denumire sau cod. Dacă la adăugarea produselor în bon nu vă apare prețul, trebuie să verificați:
- recepția să fie validată
- să aveți prețul de vânzare cu TVA completat în Fișiere-Articole la articolul în cauză.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
OK! multumesc tomac, functioneaza!