declaratia 112
-
Re: declaratia 112
Da, le-am citit, o nebuloasa ...unde platesc contributiile de pe declaratia 112?
Va multumesc, o zi buna!
Va multumesc, o zi buna!
O partea la bugetul de stat (impozitul pe salar), iar restul la bugetul asigurarilor sociale.
-
Da, in aceleasi conturi, va multumesc frumos . O seara placuta!! 

-
Buna seara
Imi cer scuze ca va deranjez cu aceste intrebari ,verific listarile si m-am zapacit de cap de cat tot caut .In D112 a mea la 1.1 Angajator nu gasesc CAS sanatate angajator si Contrib.pt accid si boli prof.(la acesta gasesc trecut doar tariful de risc si ca datorez). La F programul nu mi-a trecut nimic si nici eu n-am intervenit ca am citit raspunsul dat de tomac ca nu trebuie daca nu ai sedii secundare.In Anexa 1 am trecute corect toate contributiile si parca nu mi se pare normal sa-mi lipseasca mai ales sanatatea angajator din 1.1. E corect asa sau n-am facut ceva bine? La F a ramas tot asa- ca nu se trece nimic la F.1 daca nu ai sedii secundare ?
Imi cer scuze ca va deranjez cu aceste intrebari ,verific listarile si m-am zapacit de cap de cat tot caut .In D112 a mea la 1.1 Angajator nu gasesc CAS sanatate angajator si Contrib.pt accid si boli prof.(la acesta gasesc trecut doar tariful de risc si ca datorez). La F programul nu mi-a trecut nimic si nici eu n-am intervenit ca am citit raspunsul dat de tomac ca nu trebuie daca nu ai sedii secundare.In Anexa 1 am trecute corect toate contributiile si parca nu mi se pare normal sa-mi lipseasca mai ales sanatatea angajator din 1.1. E corect asa sau n-am facut ceva bine? La F a ramas tot asa- ca nu se trece nimic la F.1 daca nu ai sedii secundare ?
Vezi aici la instructiuni ca nu este rubrica in anexa 1.1 pentru sanatate angajator si fond accidente si boli profesionale:
http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/de ... letare.pdf
http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/de ... letare.pdf
-
OK.Multumesc.Am mai citit odata.M-am panicat pt.ca in capul meu a ramas ca trebuia sa regasesc tot ce cuprindeau vechile declaratii.
Cu bine.
Cu bine.
Cu placere si alta data.
Ar fi fost poate intr-un fel mai bine daca centralizatoarele ar fi ramas aceeasi, dar asta este.
Ar fi fost poate intr-un fel mai bine daca centralizatoarele ar fi ramas aceeasi, dar asta este.
-
Buna seara.
Tocmai am scapat CD-ul cu D112 pe jos( pe parchet acoperit cu covor).Poate fi o problema ? azi vreau sa-l depun .
Cu multumiri.
Tocmai am scapat CD-ul cu D112 pe jos( pe parchet acoperit cu covor).Poate fi o problema ? azi vreau sa-l depun .
Cu multumiri.

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
am si eu o intrebare!
luna trecuta se lista d112 doar anexa 1,2 file. luna aceasta trebuie selectata anexa 1 la tiparire, plus ca din cate observ se vede si indicatia saga cu importul xml-urilor din josul paginii. ce anume nu fac bine?
luna trecuta se lista d112 doar anexa 1,2 file. luna aceasta trebuie selectata anexa 1 la tiparire, plus ca din cate observ se vede si indicatia saga cu importul xml-urilor din josul paginii. ce anume nu fac bine?
Si luna trecuta trebuia listata paginile 1, 2 si 3 (cel putin eu intotdeauna am generat fisierul pdf si de acolo am listat).
Referitor la textul din josul paginii nu este generat de Saga, ci asa este fisierul oficial.
Pana la urma programul Saga efectiv copiaza informatiile in declaratia oficiala.
Referitor la textul din josul paginii nu este generat de Saga, ci asa este fisierul oficial.
Pana la urma programul Saga efectiv copiaza informatiile in declaratia oficiala.
-
la mine luna trecuta d112 avea 2 file cu 8 contributii pe prima pagina si 2 pe a doua.
pana la urma e bine asa cu 3 file si mesajul de jos sau trebuie sa modific vreo setare ceva!!!
va rog frumos sa ma lamuresca cineva.
pana la urma e bine asa cu 3 file si mesajul de jos sau trebuie sa modific vreo setare ceva!!!
va rog frumos sa ma lamuresca cineva.
Erau si luna trecuta 3 file, doar ca nu ai listat partea cu semnatura.
Este bine cu 3 file si cu mesajul de jos.
Este bine cu 3 file si cu mesajul de jos.
Revin. Tu ai listat direct din progamul Saga si nu cel generat in formatul PDF.
Sunt bune ambele.
Sunt bune ambele.