sold cont bancar negativ (credit)

mantogp957

sold cont bancar negativ (credit)

#1 Mesaj de mantogp957 »

Are cineva credite angajate la Raiffeisen? Daca da sa-mi spuna si mie cum primeste extrasele de cont curent, cu ce sold, pozitiv sau negativ? Pun intrebarea pentru ca eu am urmatoarea situatie: am o linie de credit si un credit TL si cand am luat extrasele pe langa faptul ca aveam un sold negativ, vorbesc de contul curent pentru ca alte extrase nu am primit, nu se dau, la data cand trebuia sa-mi fie puse la dispozitie sumele din creditele respective nu apare nimic ci doar o plata catre alta banca (refinantare credite) si de aici soldul negativ. Nu mi se pare corecta globalizarea situatiei, daca pentru ei poate fi corecta, lucru pe care nu-l cred, la sc-uri dupa cum bine stiti e eltfel, tratamentul contabil este diferit pentru fiecare speta, ca sa nu mai spun de posturile bilantiere. Am scris pe site-ul bancii dar vad ca nu mi-au raspuns si de aceea va intreb daca aveti societati cu situatia data si daca extrasele sunt la fel, globalizate. Mentiune: la acordarea creditelor respective, sefa agentiei a spus ca se afla in fata primei situatii de acest fel...!!!!!!!!!

Scrie răspuns