Contabilitate video cheat

ghineae609

Contabilitate video cheat

#1 Mesaj de ghineae609 »

Este cineva care tine contabilitatea la un video chat? Ma intereseaza o monografie si daca pot gasi undeva documentatie legata de aceasta activitate, care sunt pasii pentru a intra in legalitate si cum anume trebuie procedat.

Multumesc anticipat
Ultima oară modificat Vin Apr 01, 2011 7:35 pm de către ghineae609, modificat 1 dată în total.

septimiuv

Re: Contabilitate video cheat

#2 Mesaj de septimiuv »

video chat este ilegal din start

ghineae609

#3 Mesaj de ghineae609 »

Tocmai ca nu stiu cat de legal este, unii zic ca e legal si ca firma trebuie sa declare orele lucrate si plateste impozit, acuma sincer nu stiu ce cod CAEN ar trebui sa aiba si stau si ma gandesc daca e ok sa tii contabilitatea la o asemenea firma......
Astept pareri.
Ultima oară modificat Vin Apr 01, 2011 2:53 pm de către ghineae609, modificat 1 dată în total.

ardeleana

#4 Mesaj de ardeleana »

DACA FIRMA EXISTA DFEJA ARE UN CUI SI II VEZI ACOLO CODUL CAEN
DE CE SA NU TII CONTABILITATEA?
SERVICII ,,, SALARIATI, PONTATI , INREGISTRATI , REVISALIZATI, SA MAI VADA SI ITM UL CEVA FRUMOS,,,,,,

ghineae609

#5 Mesaj de ghineae609 »

Firma urmeaza sa se infiinteze.
Eu vroiam sa discutam aici aspecte legate de contabilitate (difera putin fata de alte servicii) si de ce nu de legalitatea acestei afaceri.

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Pentru ArdeleanA
tomac scrie:Vă rog să nu mai postați mesaje scrise integral cu majuscule. Acest mod de a posta este considerat nepoliticos.

tomac

#7 Mesaj de tomac »

ghineae609 scrie:video cheat?
:mrgreen:
Cheat înseamnă a înșela, a trișa.
Chat e ceea ce vrei să spui. Da e tare de tot și video cheat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ghineae609

#8 Mesaj de ghineae609 »

Da, chat am vrut sa spun. A fost o grseala, din viteza nu am observat, imi cer scuze. Imi pare rau dar nu stiu cum sa modific.

dascam

#9 Mesaj de dascam »

rog un pic de ajutor
video-chat: intr-adevar, societatea A are profil video-chat, salariate (nu e discriminare, dar in afara de patron, nu e nici un domn prin acte angajat), revisal, declaratii; prag mentinut... sub plafon pentru a beneficia de scutire de tva
incasarile ajung in contul bancar al societatii de un intermediar; societatea A are un contract cu o societate B intermediara
nu ... se cunoaste la 30/31 ale lunii suma pentru luna ianuarie de exemplu se va sti cand se incaseaza in februarie
intrebare: emit factura la sfarsitul lunii ianuarie cu suma din extrasul de cont din feb? dar ... firma A nu poate justifica modul de calcul a sumei inscrise in factura... sau.... sa inregistez direct venitul din extrasul de cont...

andreis491

#10 Mesaj de andreis491 »

tomac scrie:
ghineae609 scrie:video cheat?
:mrgreen:
Cheat înseamnă a înșela, a trișa.
Chat e ceea ce vrei să spui. Da e tare de tot și video cheat.
E corect! Beneficiarul, adica, clinetul isi inseala nevasta privind un video "deocheat". deci face video cheat :)

ciuleil

#11 Mesaj de ciuleil »

Eu as inregistra direct pe venituri suma din extrasul de cont.
Nu ai 394, nu 300.
Si chiar daca ar fi platitor de tva, sumele vin de la persoane fizice si nu apar in 394.

dascam

#12 Mesaj de dascam »

deocamdata... firma e cam in stadiul asta:
- singurul din localitate care a dorit o "legalizare"; nostim ca la autorizatii functionare la primarie ... nu stiau ce sa scrie la obiect de activitate....
- x de la politia ec din loc a stresat patronul firmei jumatate de an cerand ... procent; patronul a spus ba.... politia ec a scos ex cont de la banca x unde avea patronul cont personal, nu al societatii pt 1 an intreg; in acel extras de cont apar incasari (adevarul e ca nu se intelege nimic la explicatii ci doar ca vin de undeva bani)... a facut adresa catre garda sa controleze firma pe motiv ca ar exista incasari nedeclarate "venituri ale firmei incasate in contul personal" .... nedeclarate
- garda s-a facut ca se s-a deplasat de 2 ori la sediu si nu l-au gasit pe patronul societatii si a facut adresa catre pol ec ... dosar penal

- patronul s-a trezit fix asa: intr-o zi incearca la banca sa faca tranzactii; cont blocat; de unde ca datoriile erau achitate la termen (maxim intarziere o sapt uneori); banca ne-a comunicat ca au adresa de la anaf
- la finante figura pe 0, firma ok, de vreo 2 ani tot ok a fost, inspectoarea nu stia nimic
- a durat 2 zile pana am aflat de unde pana unde tot...

- interesant: toate plicurile care au fost vreodata trimise de anaf au ajuns, somatii, instiintari stingeri creante, controlul pe protectia muncii, fix o tarasenie ca asta nu au gasit firma...

- nenorocul lor... e ca intre timp patronul se saturase sa plateasca angajatele lucrand de acasa si luase in spatiu in chirie, declarat la registru si finante

- am reusit sa facem rost de o copie la procesul verbal, contestatie la decizia de masuri asiguratorii, avocat, judecata, asteptam solutia...

- pe timpul procesului... garda spune ca nu ei au blocat contul ci anaf; anaf spune ca ei nu au emis ei decizia si tot asa; exact cum banuiam.... de luni intram in control fiscal

Scrie răspuns