cum se calculeaza cic?

buduianud

cum se calculeaza cic?

#1 Mesaj de buduianud »

stie cineva cum se mai calculeaza cic?
am o salariata care a intrat in cic.nu stiu daca ii fac media zilnica pe ultimile 6 luni ptr a afla indemnizatia zilnica sau ii aplic 85% la salariul brut si ii scad cas.saga iti actuailizeaza indemnizatia zilnica in fiecare luna .nu se mai foloseste aceeasi medie zilnica x zilele lucratoare? si se actualizeaza la trimestru

baciul

raspuns

#2 Mesaj de baciul »

intra in cic sau in sarcina si lehuzie?

daca intra in cic nu mai treb sa-i calc tu sal il va primi de la primarie(directia muncii), tu o scoti din stat.

daca inta in maternitate(sarcina si lehuzie, prenatala, postnatal) asta e altceva si se calc ca media din ultimele 6 luni si se da 85%. Din asta se scade cas de 37 lei.

toata stima

baciul

buduianud

#3 Mesaj de buduianud »

intra in sarcina si lauzie
eu am preluat balanta de la 01.01.27
salariata mai are 3 zile de cm in luna ianuarie si implineste 42 zilede cm sarcina si lauzie
Aintrat in cm pe 18.09.2006.cine i-acalculat salariul pe lunile sept-dec2006 nu i-a facut media veniturilor din martie-august.i-a calculat 85% la salariul brut si i-a scazut cas
Eu cum ii calculez cm pe cele 3 zile din ianuarie?

baciul

raspuns

#4 Mesaj de baciul »

in mod normal ar trebui sa mergi cu ce a calculat cel dinainte pt ca concediul medical este in continuare si ar trebui sa aiba aceiasi cunatum.
Daca a plecat gresit mergi cu el asa ca altfel treb sa faci rectificative.

toata stima
baciul

Scrie răspuns