Eroare declaratia 100 online
- zoldhegyii899
Eroare declaratia 100 online
Buna ziua, ati mai intilnit careva la depunere online sa primiti mesajul: "Fisierul PDF a fost alterat".
Am descarcat si varianta de pe situl ANAF si pe cel in care incarca SAGA , nu reusesc nicicum sa trimit declaratia. LA 300 si 390 nu am avut probleme. Nu stiu daca este din cauza fisierului sau nu complectez eu ceva corect ... Stie cineva?
Am descarcat si varianta de pe situl ANAF si pe cel in care incarca SAGA , nu reusesc nicicum sa trimit declaratia. LA 300 si 390 nu am avut probleme. Nu stiu daca este din cauza fisierului sau nu complectez eu ceva corect ... Stie cineva?
Adevarul pur si simplu, e rareori pur si niciodata simplu.
- zoldhegyii899
Re: Eroare declaratia 100 online
Multumesc Eugen01, dar "posibilele erori" fac referire la declaratia 112 care se incarca in alt mod si pe alt site - decit 100,101,300, 390 .
- zoldhegyii899
multumesc , am rezolvat.
Si cum ai rezolvat?
Ne puteti spune si noua cum ati rezolvat? Am aceeasi situatie.
- fagarasa176
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Cauza foarte posibila este ca s-a "umblat" la fisier dupa validare si semnare.
incearca sa reiei procedura dela valid.>semnare.>transmitere
incearca sa reiei procedura dela valid.>semnare.>transmitere
După semnare, la ieșirea din pdf sunt cazuri în care te întreabă dacă salvezi sau nu.Dacă răspunzi cu da, se alterează fișierul, semnătura nemaifiind corectă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
gata, am reusit........
multumesc inca o data!
multumesc inca o data!
-
Buna- aseara am transmis online 100 cu succes dar la 300 am primit urm.mesaj declaratia nu a putut fi salvata in baza de date ANAF,va rugam retransmiteti declaratia m-am conformat si la verificare stare declaratii am avut supriza sa vad ca decl.300 apare de 2 ori depusa cu 2 numere de inregistrare diferite -vin si va intreb ce numar de inregistrare sa trec pe declaratie? oare datele s-au dublat? sunt in criza treb.sa prezint toate declaratiile azi la garda fin.(am control)

Nu treci nimic, salvezi si listezi cele doua recipise.
Dupa 2-3 zile verifici textul care iti va aparea, adica la primul in mod normal va trebui sa apara ca a fost prelucrata, iar la al doilea ca deja s-a transmis o declaratie pentru perioada respectiva.
Nu se va dubla nimic, cel putin teoretic.
Dupa 2-3 zile verifici textul care iti va aparea, adica la primul in mod normal va trebui sa apara ca a fost prelucrata, iar la al doilea ca deja s-a transmis o declaratie pentru perioada respectiva.
Nu se va dubla nimic, cel putin teoretic.

-
OK! multumesc