revisal
-
revisal
Buna ziua,
Administratorul unei firme a modificat prin act aditional la contractul de munca tipul contractului din contract de 8 ore in contract cu timp partial de 2 ore si implicit a modificat si salariul, toate aceste modificari sunt incluse in actul aditional din data de 16.08.2010, cu incepere din 01.09.2010,
Intrebarea mea e urmatoarea: cand trebuie sa trimit revisal online: in 5 zile de la data actului aditional (adica pana pe 21 august), sau in 5 zile de la data modificarii (adica 5 septembrie)?
Multumesc frumos,
Administratorul unei firme a modificat prin act aditional la contractul de munca tipul contractului din contract de 8 ore in contract cu timp partial de 2 ore si implicit a modificat si salariul, toate aceste modificari sunt incluse in actul aditional din data de 16.08.2010, cu incepere din 01.09.2010,
Intrebarea mea e urmatoarea: cand trebuie sa trimit revisal online: in 5 zile de la data actului aditional (adica pana pe 21 august), sau in 5 zile de la data modificarii (adica 5 septembrie)?
Multumesc frumos,
Re: revisal
5 zile de la data actului aditional
-
Actul aditional de modificare tip contract din norma intreaga in timp partial are data de 16.08 cu incepere din 01.09:
Incerc sa trimit revisal cu modificare tip contract (timp partial) si nu stiu cum trebuie sa completez la data:
Data operarii: data efectuarii operatiilor in revisal?
Data Informatiilor:
Data contract: Initial sau act aditional?
Data itm: initial sau act aditional?
Data de inceput: initial sau act aditional (01.09)?
Multumesc frumos pentru ajutor,
Incerc sa trimit revisal cu modificare tip contract (timp partial) si nu stiu cum trebuie sa completez la data:
Data operarii: data efectuarii operatiilor in revisal?
Data Informatiilor:
Data contract: Initial sau act aditional?
Data itm: initial sau act aditional?
Data de inceput: initial sau act aditional (01.09)?
Multumesc frumos pentru ajutor,
revisalul din saga
trebuie sa modific la un salariat in revisal tip norma de la norma intreaga la cu tip partial, durata contractului ramannd nedeterminata
salvez fisierul de transmis si la verificarea cu =reges validator=imi da erori, tipul ales este pentru perioada determinata
daca modific durata contractului in determinata atunci validatorul zice ca e totul ok
eu vreau ca durata sa ramana nedeterminata
va rog un sfat si va multumesc
trebuie sa modific la un salariat in revisal tip norma de la norma intreaga la cu tip partial, durata contractului ramannd nedeterminata
salvez fisierul de transmis si la verificarea cu =reges validator=imi da erori, tipul ales este pentru perioada determinata
daca modific durata contractului in determinata atunci validatorul zice ca e totul ok
eu vreau ca durata sa ramana nedeterminata
va rog un sfat si va multumesc
Operează modificarea, în tabelul de jos, pagina "Modificare tip contract", după ce te poziționezi în cel din mijloc pe contractul cu pricina.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
nu merge
am un singur contract in tabelul din mijloc- durata nedeterminata, norma intreaga incepe cu data 01.03- deci sunt pozitionat pe el
in tabelul de jos - modificare tip contract - durata nedeterminata, tip norma cu tip partial
verificare cu reges validator-erori
Pentru "TIPDURATAID" "2 - Durata determinata" , "CONTRACTDATASFARSIT" trebuie sa fie completata. Localizare contract: Id contract: '50', Tip operatie: 'A',
Pentru "TIPDURATAID" "2 - Durata determinata" , "CONTRACTDATASFARSIT" trebuie sa fie completata. Localizare contract: Id contract: '50', Tip operatie: 'M',
nu stiu de ce vede durata determinata- cand eu am selectat durata nedeterminata
daca schimb si selectez durata determinata-care este pe poz 1 - in lista derulanta, valideaza fisierul
probabil ca in program trebuia trecut pe prima pozitie durata nedeterminata???
multumesc
am un singur contract in tabelul din mijloc- durata nedeterminata, norma intreaga incepe cu data 01.03- deci sunt pozitionat pe el
in tabelul de jos - modificare tip contract - durata nedeterminata, tip norma cu tip partial
verificare cu reges validator-erori
Pentru "TIPDURATAID" "2 - Durata determinata" , "CONTRACTDATASFARSIT" trebuie sa fie completata. Localizare contract: Id contract: '50', Tip operatie: 'A',
Pentru "TIPDURATAID" "2 - Durata determinata" , "CONTRACTDATASFARSIT" trebuie sa fie completata. Localizare contract: Id contract: '50', Tip operatie: 'M',
nu stiu de ce vede durata determinata- cand eu am selectat durata nedeterminata
daca schimb si selectez durata determinata-care este pe poz 1 - in lista derulanta, valideaza fisierul
probabil ca in program trebuia trecut pe prima pozitie durata nedeterminata???
multumesc
Trimite o salvare la SAGA și explică problema.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
am urmatoarea situatie:transmit la revisal un contract de munca;a doua zi duc contractul la semnat si mi se spune de catre angajator ca respectivul "salariat" s-a razgandit si nu mai vine.....intrebarea e cum e cel mai bine sa procedez?....eu ma gandesc in felul urmator.....avand in vedere ca contractul de munca l-am transmis deja la revisal....va trebui sa intocmesc un act aditional cu cerere de demisie ,dar pot sa o fac din aceeasi zi in care s-a raportat inceperea activitatii?...
Sugestie pentru viitor: in ReviSal se inregistreaza contracte/documente si nu vorbe, doar cand ai in fata documentul semnat de ambele parti.
Cred ca o solutie ar fi sa desfaci contractul cu aceeasi zi (cu acordul partilor), iar cand va veni un control vei explica de ce apare asa, oricum ar fi bine sa iti notezi undeva acest lucru sa mai stii si atunci cand vor venii cei de la ITM in control.
Cred ca o solutie ar fi sa desfaci contractul cu aceeasi zi (cu acordul partilor), iar cand va veni un control vei explica de ce apare asa, oricum ar fi bine sa iti notezi undeva acest lucru sa mai stii si atunci cand vor venii cei de la ITM in control.
După două telefoane primite, cum că angajatul a venit si a depus cererea de demisie, am transmis revisalul....după o oră, chiar când verificam acest lucru, primesc încă un telefon de la patron zicând să nu-l transmit, să mai aştept.....i-am zis că l-am transmis.....a început să ţipe de ce m-am grăbit şi să-l anulez,să-l şterg, să anunţ că nu e valabil.......i-am răspuns că nu se mai poate, (doamne, mare e grădina) şi mi-a trântit telefonul.
O soluţie ar fi să-l angajăm din nou.....voi ce spune-ti sau am luat-o eu razna? Mi-a stricat toată ziua.
O soluţie ar fi să-l angajăm din nou.....voi ce spune-ti sau am luat-o eu razna? Mi-a stricat toată ziua.

-
De asta-i bine sa lucram numai cu "docomentu''-n fata...e adevarat ca uneori nu se poate...
aşa este bine, dar din cauza distanţei nu se poate....
am revenit cu problema mea.......s-au razgandit, vor sa-l angajez din nou
omul a fost angajat cu 01.04.2011 si i-am desfacut contractul cu 01.06.2011
1.cu ce data pot sa-l angajez?
2.fisa medicala ce valabilitate are sau trebuie sa-si faca alta?
multumesc.
omul a fost angajat cu 01.04.2011 si i-am desfacut contractul cu 01.06.2011
1.cu ce data pot sa-l angajez?
2.fisa medicala ce valabilitate are sau trebuie sa-si faca alta?
multumesc.
Buna ziua.
Art. 7
Registrul se pastreaza in forma electronica la sediul angajatorului si, dupa caz, la sediul sucursalei, agentiei, reprezentantei sau al altor asemenea unitati fara personalitate juridica, care au delegata competenta infiintarii registrului.
Nu stiu cum poate sa pastreze in format electronic societatea. Eu fac revisalul in programul de la saga. De cate ori fac modificari sa le dau cate o discheta cu salvarile repective ?
Multumesc
Art. 7
Registrul se pastreaza in forma electronica la sediul angajatorului si, dupa caz, la sediul sucursalei, agentiei, reprezentantei sau al altor asemenea unitati fara personalitate juridica, care au delegata competenta infiintarii registrului.
Nu stiu cum poate sa pastreze in format electronic societatea. Eu fac revisalul in programul de la saga. De cate ori fac modificari sa le dau cate o discheta cu salvarile repective ?
Multumesc