Stie cineva cu ce se 'mananca' acestea?
Exista modele sau pot fi asimilate atributiilor postului?
VA MULTUMESC!
criterii de performanta
Re: criterii de performanta
Multumesc balasze!
Exact asa ceva am gasit pe cncfpa.ro unde se pot gasi standarde de performanta pt.aproape toate functiile(lucrator comercial, contabil, barman, etc.) prezentate aproape la fel ca in link-ul tau. Tot acolo se gasesc si modalitati de evaluare a performantelor(ca tot noi trebuie sa dam explicatii).
Exact asa ceva am gasit pe cncfpa.ro unde se pot gasi standarde de performanta pt.aproape toate functiile(lucrator comercial, contabil, barman, etc.) prezentate aproape la fel ca in link-ul tau. Tot acolo se gasesc si modalitati de evaluare a performantelor(ca tot noi trebuie sa dam explicatii).
-
ORDIN Nr. 247 din 10 februarie 2011
privind aprobarea Criteriilor de evaluare a performantelor profesionale individuale pentru personalul contractual din cadrul aparatului propriu al Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri
http://www.legex.ro/Ordin-247-10.02.2011-110402.aspx
privind aprobarea Criteriilor de evaluare a performantelor profesionale individuale pentru personalul contractual din cadrul aparatului propriu al Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri
http://www.legex.ro/Ordin-247-10.02.2011-110402.aspx
Sincer deja nu o sa mai lucram nimic, ci o sa intocmim documentele necesare pentru functionare/angajare/etc.
unde mai exact, ca eu am cautat si nu am gasit acolo.fague scrie:Multumesc balasze!
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!