OPERARE CU CITITOR DE CODURI
OPERARE CU CITITOR DE CODURI
Buna ziua,
doresc sa achizitionez un cititor de coduri de bare si am cateva nelamuriri.
Societatea vinde doar en-gros, deci nu vom folosi casa de marcat.
Dorim sa facem etichete cu coduri de bare adezive si sa le lipim pe fiecare produs din magazie.
In momentul primirii marfii de la furnizor vom lipi etichete adezive cu coduri de bare pe fiecare produs. Intrebarea mea este daca in momentul scanarii SAGA poate face NIR in functie de ce produse am scanat, sau daca in momentul vanzarii, dupa ce am scanat un produs, SAGA il scade de pe stoc.
Adica pe scurt, doresc sa stiu cum interactioneaza acest cititor de coduri cu SAGA.
Multumesc
doresc sa achizitionez un cititor de coduri de bare si am cateva nelamuriri.
Societatea vinde doar en-gros, deci nu vom folosi casa de marcat.
Dorim sa facem etichete cu coduri de bare adezive si sa le lipim pe fiecare produs din magazie.
In momentul primirii marfii de la furnizor vom lipi etichete adezive cu coduri de bare pe fiecare produs. Intrebarea mea este daca in momentul scanarii SAGA poate face NIR in functie de ce produse am scanat, sau daca in momentul vanzarii, dupa ce am scanat un produs, SAGA il scade de pe stoc.
Adica pe scurt, doresc sa stiu cum interactioneaza acest cititor de coduri cu SAGA.
Multumesc
Re: OPERARE CU CITITOR DE CODURI
trebuie adugat la fiecare articol codul de bara respectiv ,pt a se poate face scaderea din gestiune
dupa care va duceti la iesiri ,la operare rapida si urmati instructiunile, apoi face intradevar o facura de iesire.
m-am confruntat cu acest lucru ,iar sfatul celor de la saga a fost sa achizitionam alt program pt scanare (aveam intradevar vanzare en-detail ).
la intrari nu stiu . de ce nu trimiteti mesaj la office ? raspund foarte repede.
dupa care va duceti la iesiri ,la operare rapida si urmati instructiunile, apoi face intradevar o facura de iesire.
m-am confruntat cu acest lucru ,iar sfatul celor de la saga a fost sa achizitionam alt program pt scanare (aveam intradevar vanzare en-detail ).
la intrari nu stiu . de ce nu trimiteti mesaj la office ? raspund foarte repede.
-
Am o problema pe un calculator la generare codurilor de bare pentru stocuri in vederea utilizarii unui cititor de coduri in sensul ca nu-mi listeaza codurile de bare, imi da urmatorul mesaj: "Cannot load 32 bit dll C:saga C.3.0\geatcbean13.dll. 1753
Am verificat in folderul saga si exista acest fisier. . Pe calculatorul de acasa functioneza, am luat fisierul geatcbean13.dll de pe Pc -ul de acasa si l-am pus pe celalalt insa eroarea persista. Ce e de facut?
Am verificat in folderul saga si exista acest fisier. . Pe calculatorul de acasa functioneza, am luat fisierul geatcbean13.dll de pe Pc -ul de acasa si l-am pus pe celalalt insa eroarea persista. Ce e de facut?
Un economist este un expert care va stii maine de ce lucrurile pe care le-a prevestit ieri nu s-au intamplat astazi.
Reinstalează versiunea completă. Uneori nu e suficient să copiezi acel dll.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Am instalat peste versiunea free, tot aceeasi problema
am instalat programul de la "nou" in alta locatie, am restaurat baza de date si nimic, acelasi mesaj...
Poate sa fie de la Windows?
am instalat programul de la "nou" in alta locatie, am restaurat baza de date si nimic, acelasi mesaj...
Poate sa fie de la Windows?
Un economist este un expert care va stii maine de ce lucrurile pe care le-a prevestit ieri nu s-au intamplat astazi.
ce windows folositi ?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
XP - sp2
instaleaza Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... laylang=en
-
E ok, multumesc! Acum merge dupa instalarea lui Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable.
"Succesuri"!
"Succesuri"!