Eroare arhivare
Eroare arhivare
Sunt foarte speriata! Am descarcat ultima actualizare, am instalat-o si cand i-am dat parola si codurile, dupa ce a inceput sa actualizeze, mi-a aparut mesajul: Eroare - "Nu s-a putut crea arhiva! Contactati furnizorul!" I-am dat OK, a inceput actualizarea la urmatoarea firma, dupa doua secunde acelasi mesaj si tot asa pana a terminat cu toate firmele. Pe cand intru in program, imi apare LUNA 0, deschid o balanta aiurea si surpriza - GOL!, toate rulajele goale! Intru in panica, iau stick-ul si copiez de pe el ultima salvare. Intru - e OK. Descarc din nou actualizarea, ii dau drumul, toate bune si frumoase pana la actualizarea bazei de date a firmelor, cand imi apare acelasi mesaj. Termina actualizarea(nu am putut intrerupe), cu panica in suflet intru pe prima firma, incerc ultima balanta, imi apare, o confrunt cu cea listata - este la fel, incerc o intrare din burta, mi-o inregisreaza. Ce se intampla? Ce pot face? Ajutati-ma va rog. Mentionez ca nu sunt incepatoare, de patru ani folosesc programul, la inceput free, pe urma cu abonament si n-am avut niciodata probleme de acest gen.
Re: Eroare arhivare
1.Trebuia să faceți exact ce scria în mesaj: să contactați furnizorul, SAGA adică. Dar, nu postând pe forum, ci sunând la ei.
2.Problema apare pentru că fie ați reinstalat sistemul de operare fie ați mutat programul de pe un calculator pe altul.În ambele situații, pentru a rezolva problema trebuie să descărcați și să reinstalați versiunea gratuită, cea completă a programului, nu updateul.
2.Problema apare pentru că fie ați reinstalat sistemul de operare fie ați mutat programul de pe un calculator pe altul.În ambele situații, pentru a rezolva problema trebuie să descărcați și să reinstalați versiunea gratuită, cea completă a programului, nu updateul.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: Eroare arhivare
Nu am mutat de pe un calculator pe altul, in schimb am avut un virus puternic care mi-a blocat aceesul la internet iar fiul meu nu stiu ce-a facut, dar a disparut virusul si mi-a aparut problema cu programul Saga, desi virusul a fost in "C", iar programul e instalat si functioneaza in "D". Va multumesc pentru ajutor si voi proceda cum mi-ati indicat.