concediu medical

nicolac869

concediu medical

#1 Mesaj de nicolac869 »

Buna ziua!
Sa spun ca am o mica problema si vreau sa nu devina mare....deci.....
Am un concediu medical cu sarcina si lauzie (08) am introdus concediul in program numai ca......probabil sau mai bine zis cu siguranta in fereastra concedii medicale pe salariatul respectiv la venit baza cred ca am pus salariul de baza al angajatului. Declaratia 112 a fost validata cu succes , am facut si declaratiile pentru casa de sanatate, numai ca acum ma suna de la casa de sanatate si imi spune ca ceva nu se potriveste, ca in concediu medical la venit baza trebuie sa am suma care mi-o calculeaza programul nu alt ceva.......si ceeasi suma trebuie sa se regaseasca si in declaratia 112. Din care stiu eu rectificataiva la 112 nu se primeste decat in 5 zile.......Cum pot sa procedez acum pentru ca eu trebuie sa fac rectificativa la 112 - ianuarie, februarie, martie, aprilie, pentru a corecta acea greseala?
S-a mai lovit cineva de problema?.
Multumesc!

stuparui

Re: concediu medical

#2 Mesaj de stuparui »

Eu am gresit cnp-ul unui angajat nou (din februarie 2011) si l-am corectat saptamana trecuta. Am depus acum cateva zile rectificativa la 112 pe februarie si martie. Treaba cu cele 5 zile este imposibila !

balazse

Re: concediu medical

#3 Mesaj de balazse »

Nu exista nici un termen de 5 zile (cel putin eu nu am observat asa ceva), precis iar este inventia celor de la finante.
Refaci statul de plata si faci declaratie rectificativa, atentie sa ca laD.112 sa apesi pe "actualizare date" pentru orice eventualitate si sa bifezi la rectificativ.

Scrie răspuns