revisal dupa noul cod al muncii
-
revisal dupa noul cod al muncii
In legatura cu CIM durata determinata
Revisalul din saga nu are actualizata baza de date dupa noul cod al muncii
Trebuie sa fac o corectie pt. incetare durata determinata art.56 i (nou)
Eu am facut incetare cu vechiul art.56 j.
Trebuie sa fac corectia urgent si nu stiu cum sa procedez.
Daca cineva a avut cazuri,va rog ajutor!
Re: revisal dupa noul cod al muncii
saga nu poate modifica registrul salariatilor pana nu il modifica cei de la ITM
Pentru ConstantinescuA848
Nu trebuie modificat nimic.
Mai verifica o data Codul Muncii (https://docs.google.com/View?docid=dcsfgknm_3873jb9zf8) si vei gasii:
Nu trebuie modificat nimic.
Mai verifica o data Codul Muncii (https://docs.google.com/View?docid=dcsfgknm_3873jb9zf8) si vei gasii:
SECTIUNEA 1
Incetarea de drept a contractului individual de munca
Art. 56. - Contractul individual de munca existent inceteaza de drept:
...
i) ca urmare a interzicerii exercitarii unei profesii sau a unei functii, ca masura de siguranta ori pedeapsa complementara, de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti prin care s-a dispus interdictia;
j) la data expirarii termenului contractului individual de munca incheiat pe durata determinata;
Dl. Constantinescu are dreptate. Conformnoului cod al muncii (cel publicat in MO nr. 345/18.05.2011) la art. 56 alin(1), litera j s-a transformat in litera i.
-
Corectia o vei face cand va fi actualizat revisalul, actele de la dosar sa fie in regula.constantinescua848 scrie:In legatura cu CIM durata determinata
Imi cer scuze (acum ar trebui sa dau vina pe TomaC
), m-am uitat doar la varianta postata la "legislatie".

-
am avut control ITM si ne-a impus sa tinem registru salariatilor la sediul societatii ( asa cum prevad noile reglementari ) problema e ca patronul nu are internet si ma gandeam daca pot salva datele firmei lui pe stick din calculatorul meu , dar problema e ca in revisal eu am mai multe firme si nu stiu daca va fi posib sa copiez daoar firma in cauza, mai sunt si cazuri in care angajatori nu au calculator, ce soluti o sa gasim sa nu se primeasca amenzi...
-
Interesant de stiut cum am putea salva din baza de date REVISAL-ul unei singure societati. Am putea salava si pastra la sediu numai fisierul pe care il transmitem on line? Eu pastrez salavate separat acele fisiere.
-
dupa cum pun problema nu stiu daca vor fi multumiti , din discuti am vazut ca nu-i prea ii intereseaza ca nu detin calculator s-au lipsa internet ;
ma gandeam sa fac o intrebare la suportul tehnic de la ITM
ma gandeam sa fac o intrebare la suportul tehnic de la ITM
Eu sunt curios ce va fi incepand de 01.08.2011, daca se va lucra online (oare ce va trebui sa le areti?).
Referitor la ReviSal, exista o parola cu care se poate deschide baza de date si efectuat modificari (doar ca trebuie sa ai niste cunostinte pentru a putea lucra cu acea baza de date).
Adica, faci o copie a folderului "ReviSal", deschizi fisierul "ReviSal206" (adica cel cu extensia "mdb") si stergi infirmatiile referitoare la celelalte firme (nu numai denumire, ci si angajatii).
Ca sa se poate deshide programul si la "client" trebuie sa instalezi ReviSal-ul dupa care sa copiezi peste folderul creat de tine.

Referitor la ReviSal, exista o parola cu care se poate deschide baza de date si efectuat modificari (doar ca trebuie sa ai niste cunostinte pentru a putea lucra cu acea baza de date).
Adica, faci o copie a folderului "ReviSal", deschizi fisierul "ReviSal206" (adica cel cu extensia "mdb") si stergi infirmatiile referitoare la celelalte firme (nu numai denumire, ci si angajatii).
Ca sa se poate deshide programul si la "client" trebuie sa instalezi ReviSal-ul dupa care sa copiezi peste folderul creat de tine.
-
daca apare noua versiune de revisal ma gandeam daca ne da posibilitatea sa-l listam, dar nu scapam de obligatia de al avea la sediul societatii
daca facem stersaturile amintite nu vom avea probleme cu celelalte firme ?
daca nu varianta finala e sa mergem acasa la patroni sa facem revisalul acasa sa vezi atunci munca de teren ,
daca facem stersaturile amintite nu vom avea probleme cu celelalte firme ?
daca nu varianta finala e sa mergem acasa la patroni sa facem revisalul acasa sa vezi atunci munca de teren ,
Asa cum am mentionat mai sus, faci o copie la folderul "ReviSal" si in acea copie faci modificarile amintite, nu pe cel pe care il utilizezi. Oricum este bine ca o persoana care se pricepe sa faca cele mentionate.
In mod normal completarea ReviSal-ului ar fi treaba administratorului sau personalului de la RU (daca exista) si nu a contabilului (departamentului contabil), doar ca totul se arunca de obicei in carca contabilului.
In mod normal completarea ReviSal-ului ar fi treaba administratorului sau personalului de la RU (daca exista) si nu a contabilului (departamentului contabil), doar ca totul se arunca de obicei in carca contabilului.
Balazse, te rog care ar fi acea parola pt accesarea bazei de date ?
parola bazei de date este : REVIS^( se scrie si apostroful si paranteza adica ( combinatia de taste shift+6 din numere in linie de pe tastatura, si shift+9 de pe aceeasi linie. dar scris cu litere mici. poate va ajuta la ceva.
Multumesc