MarketLine - urgent

Chestiuni specifice extensiilor PubLine si MarketLine
cozariucm

Re: MarketLine - urgent

#31 Mesaj de cozariucm »

Am incercat MarketLine legat la SagaPS si apare o eruare cind se apas pe icoana Transfer date apare urmatoare eruare ( A aparut o eruare Variable 'AVIZ' is not found.) iar datele cu vanzarile nu se transfera in SagaPS.

bogdan

#32 Mesaj de bogdan »

cozariucm scrie:Am incercat MarketLine legat la SagaPS si apare o eruare cind se apas pe icoana Transfer date apare urmatoare eruare ( A aparut o eruare Variable 'AVIZ' is not found.) iar datele cu vanzarile nu se transfera in SagaPS.
O sa apara o noua versiune in seara aceasta care va rezolva problema.

bogdan

#33 Mesaj de bogdan »

A aparut o noua versiune MarketLine.
S-a adaugat suport pentru casele de marcat Samsung.

ionelp847

#34 Mesaj de ionelp847 »

Casa de marcat orgtech se poate introduce ?
folosesc de ani buni casa asta si nu prea i-mi vine sa o schimb
Multumiri

bogdan

#35 Mesaj de bogdan »

Pentru a introduce casa de marcat Orgtech ne trebuie driverul casei de marcat, documentatia driverului si o casa de marcat pentru teste.
Daca aveti o persoana de contact de la distribuitorul caselor de marcat Orgtech trimiteti-ne aceste date pe email. In masura timpului disponibil o sa implementam si aceasta casa de marcat.

ionelp847

#36 Mesaj de ionelp847 »

Driverul a fost candva pe site la saga
eu folosesc de catva ani buni cash register pentru orgtech program realizat de saga
Imagine
as avea o casa de marcat disponibila pentru teste

olteanp848

#37 Mesaj de olteanp848 »

olteanp848 scrie:Vin cu cateva idei daca se pot implementa. Posibilitatea introducerii "Banilor de schimb" - sau Suma serviciu. Posibilitatea de a transfera produsele ridicate din magazin in aviz sau factura fara a incasa cu bon fiscal (se mai intampla ca marfa ridicata sa fie achitat mai tarziu).
Sumele de serviciu nu vor fi implementate deocamdata in program. Le puteti introduce in casa de marcat inainte sa blocati tastatura.
O sa ne gandim la o solutie pentru a transfera produsele ridicate din magazin in aviz sau factura fara a incasa cu bon fiscal.[/quote]

Pentru Bogdan.

Am actualizat aplicatia MarketLine, si citim ca sunt disponibile optiunile de introducere si scoater numerar pentru casele de marcat care au aceasta optiune. Eu am Datecs MP55B, pana ce nu a fost legat la calculator utilizam acest serviciu, si puteam sa scoatem si copie al bonului. Dupa actualizare, am gasit in meniu optiunile care permit acest lucru, dar tot nu-mi apare in meniu posibilitatea de a introduce si a scoate numerar. Folosesc ca si interfata Fprint. Din ce cauza poate fi ?

Multumesc anticipat pentru ajutor.

bogdan

#38 Mesaj de bogdan »

ionelp847 scrie:Driverul a fost candva pe site la saga
eu folosesc de catva ani buni cash register pentru orgtech program realizat de saga
as avea o casa de marcat disponibila pentru teste
Colaborarea cu firma Fadata a fost demult si a constat in realizarea acelui program pe care il folositi dumneavoastra.
In momentul de fata nu stim cine importa casele de marcat Orgtech. Daca dumneavoastra aveti o persoana de contact care ne poate ajuta cu driverele pentru casa de marcat, va ajutam cu mare placere.

bogdan

#39 Mesaj de bogdan »

olteanp848 scrie:Am actualizat aplicatia MarketLine, si citim ca sunt disponibile optiunile de introducere si scoatere numerar pentru casele de marcat care au aceasta optiune. Eu am Datecs MP55B, pana ce nu a fost legat la calculator utilizam acest serviciu, si puteam sa scoatem si copie al bonului. Dupa actualizare, am gasit in meniu optiunile care permit acest lucru, dar tot nu-mi apare in meniu posibilitatea de a introduce si a scoate numerar. Folosesc ca si interfata Fprint. Din ce cauza poate fi ?

Multumesc anticipat pentru ajutor.
In momentul de fata nu am implementat aceste optiuni pentru casele de marcat Datecs.
Acestea vor fi implementate in urmatoarele versiuni, in limita timpului disponibil.

Încuiat