Declaratie somaj 01 2007

popaa111

Declaratie somaj 01 2007

#1 Mesaj de popaa111 »

Stie cineva despre ce este vorba cu contributia "Diminuata" "Nediminuata" ?
Unde apara in declaratie contributia la fondul de garantare...

rubensm

Re: Declaratie somaj 01 2007

#2 Mesaj de rubensm »

Eu am descarcat versiunea Saga C 3.0.287 in care apare delcaratia de somaj, dar nu apare nicaieri acel fond de garantare.

septimiuv

#3 Mesaj de septimiuv »

nu se declara la somaj

pepteav420

#4 Mesaj de pepteav420 »

DAR UNDE SE DECALARA?
NU AU ZIS EI CA SE DEDUCE SAU NU DIN CONTRIBUTIA DE SOMAJ?
O SA MAI APARA O DECLARATIE SI PENTRU ASTA?
CA ERAU PREA PUTINE NU DE ALTA............... :x

septimiuv

#5 Mesaj de septimiuv »

citeste legea 200/2006

baciul

NU SE DEDUCE

#6 Mesaj de baciul »

NU TREB SA APARA IN DECLARATIA DE SOMAJ

APARE IN DECL 100 LA FINANTE.
DAR CRED CA A APARUT O NOUA VERSIUNE LA SOMAJ, CEA DE PE SITE ARE CEVA ERORI(VERS 10.0).
AM INTELES CA O SA APARA ALTA SAU DEJA A APRUT DAR E IN TESTE.
E MAI PROBLEMA PT CEI CARE AU CONVENTII CA NU SE INCADREAZA IN TERMEN SI E CAM NASOL.
NICI CEI DE LA SOMAJ NU PREA STIU CE SI CUM.
SI MAI E CEVA, NU AU PROGRAME DE PRELUARE, CEL PUTIN IN ARGES, DECI??????

CU STIMA

BACIUL

militarul267

#7 Mesaj de militarul267 »

Pentru baciu Ai fost cu declar si nu le- a primit maine voiam sa le duc si eu Dar in Gavana la spital le primeste?

popaa111

#8 Mesaj de popaa111 »

OK apare in decl100
DAR CU DIMINUATA SI NEDIMINUATA CE E?

septimiuv

#9 Mesaj de septimiuv »

citeste legea 200/2006
pt unii angajati se plateste
pt altii nu

pt marea majoritate da

baciul

pt militarul

#10 Mesaj de baciul »

la sanatate le primeste, am dus eu.
nu s-a modificat decat procentul 0.85%.
toata stima
baciul

mereutad482

#11 Mesaj de mereutad482 »

citeste legea 200/2006
pt unii angajati se plateste
pt altii nu

pt marea majoritate da
Pt care nu?

raducanus

#12 Mesaj de raducanus »

ART. 3
(1) Diminuarea cotei de contributie, prevazuta la art. 7 alin. (2) din Lege, nu se aplica contributiei datorate de angajatori la bugetul asigurarilor pentru somaj, aferenta urmatoarelor categorii de persoane asigurate obligatoriu, prin efectul Legii, in sistemul asigurarilor pentru somaj:
a) functionari publici si alte categorii persoane care desfasoara activitati pe baza actului administrativ de numire;
b) persoane care isi desfasoara activitatea in functii elective sau care sunt numite in cadrul autoritatii executive, legislative ori judecatoresti, pe durata mandatului;
c) soldati si gradati voluntari;
d) persoane care au raport de munca in calitate de membru cooperator;
e) alte persoane care realizeaza venituri din activitati desfasurate potrivit Legii si care nu se regasesc in una dintre situatiile prevazute la lit. a)-d) sau la art. 1 alin. (1).
(2) Cota contributiei datorate de angajatori la bugetul asigurarilor pentru somaj, care se aplica asupra fondului total de salarii brute lunare realizate de persoanele prevazute la alin. (1), este cea prevazuta de art. 26 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, cu modificarile si completarile ulterioare.

blandeaa

#13 Mesaj de blandeaa »

Bună seara,

Care credeţi că este abordarea corectă în cazul unei societăţi care are un singur angajat care este şi pensionar? În acest caz nu se plătesc contribuţiile la fondul de şomaj, în concluzie contribuţia angajatorului nu poate fi diminuată. Totuşi, din cât am reuşit să mă lămuresc eu din lege, societatea este obligată să plătească contribuţia la fondul de garantare a creanţelor salariale, fără nici o legătură cu contribuţia la fondul de şomaj.
Ştiţi altceva referitor la această situaţie?
Mulţumesc. :D

pecheanuc449

#14 Mesaj de pecheanuc449 »

raducanus scrie:ART. 3
(1) Diminuarea cotei de contributie, prevazuta la art. 7 alin. (2) din Lege, nu se aplica contributiei datorate de angajatori la bugetul asigurarilor pentru somaj, aferenta urmatoarelor categorii de persoane asigurate obligatoriu, prin efectul Legii, in sistemul asigurarilor pentru somaj:
a) functionari publici si alte categorii persoane care desfasoara activitati pe baza actului administrativ de numire;
b) persoane care isi desfasoara activitatea in functii elective sau care sunt numite in cadrul autoritatii executive, legislative ori judecatoresti, pe durata mandatului;
c) soldati si gradati voluntari;
d) persoane care au raport de munca in calitate de membru cooperator;
e) alte persoane care realizeaza venituri din activitati desfasurate potrivit Legii si care nu se regasesc in una dintre situatiile prevazute la lit. a)-d) sau la art. 1 alin. (1).
(2) Cota contributiei datorate de angajatori la bugetul asigurarilor pentru somaj, care se aplica asupra fondului total de salarii brute lunare realizate de persoanele prevazute la alin. (1), este cea prevazuta de art. 26 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, cu modificarile si completarile ulterioare.
Am rugamintea sa-mi precizezi si mie din ce act normativ este acest art. 3 !
Mutumesc aniticipat!

raducanus

#15 Mesaj de raducanus »

Norma metodologica din 21.12.2006 de aplicare a Legii nr. 200/2006 privind constituirea si utilizarea Fondului de garantare pentru plata creantelor salariale
( Publicat in MO nr. 1038 din 28.12.2006 )
Guvernul Romaniei

Scrie răspuns