Declaratie 394
Re: Declaratie 394
Simplu, SAGA va culege în D394 pe semestrul I 2011, doar datele până în momentul în care ai devenit neplătitor de tva.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Am incercat sa intru in D 394 dar nu se poate, trebuie cumva sa selectez platitor de tva.
Dupa ce intrati pe D394 selectati Semestrul I si dati Actualizare date.
Este o problema legata de ritmicitatea cu care se solicita datele.niculescumm213 scrie:...imi da mesajul "DATATABLE is not an object".
Adica SAGA solicita date si in acelasi timp mai solicita si altcineva date si se suprapun sikicitarile si eroarea este normala.
Daca doriti sa nu vedeti un astfel de mesaj incercati seara tarziu sa verificati, site-ul Ministerului de Finante va fi mai liber si nu veti mai primi astfel de mesaje.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Problema este ca nu pot sa intru in D 394.
Daca nu esti platitor de TVA atunci nu ai cum sa intrii in D.394 (de altfel doar unitatile platitori de TVA trebuie sa depuna D.394).
Am devenit neplatitor in februarie, si trebuie sa fac 394 pt.ianuarie
Atunci trebuie sa fie bifat ca si platitor de TVA.
Multumesc, am debifat apoi am facut declaratia, imi era teama sa nu gresec.
-
Nu reusesc sa restaurez datele in D394 de la finante.Imi da mesaj ca nu am selectat fisier text.Ma poate ajuta cineva?
D394 se poate depune si pe CD ?
D394 se poate depune si pe CD ?
Ai citit postarea lui TomaC (din 31 Mar 2011 19:35 din acest topic - pag.1)? Acolo este descris modul de restaurare.
Buna,
la Finante imi respinge D394, pe motiv ca ar fi versiune din 2009. Am importat datele din Saga in programul de la Finante, am verificat si am listat si de acolo, dar si in acest caz imi apare ca fiind versiunea 1.0.0/ 2009.
Ce este de facut in acest caz

la Finante imi respinge D394, pe motiv ca ar fi versiune din 2009. Am importat datele din Saga in programul de la Finante, am verificat si am listat si de acolo, dar si in acest caz imi apare ca fiind versiunea 1.0.0/ 2009.
Ce este de facut in acest caz

Descarci D394 versiunea 1.0.0/04.08.2010, existentă pe site-ul ANAF.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Daca fisierul care trebuie preluat este corecta, atunci nu are de ce refuze preluarea, adica doar ca pe hartie apare o versiune mai veche.
nici pe hartie nu apare o versiune noua