Diferente
Diferente
La inchiderea lunii martie 2011 am diferente intre rulajul lunii din balanta si registru jurnal. Am verificat tot ce-am considerat ca trebuie verificat, am validat - devalidat...aceeasi situatie. Ma poate ajuta cineva? Multumesc!
Re: Diferente
Multumesc pentru link, dar nu ma ajuta prea mult. E vorba de productie/agricultura,la martie n-am marfa, nu descarc gestiune, iar diferenta este mare 3844 lei. Lucrez de peste doi ani pe Saga, dar de data aceasta...m-am impotmolit.eugen01 scrie:http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=15660

1.
Imi cer scuze pentru pierderea de timp cauzata.Am citit eronat "registru jurnal"...am inteles..
"raport de gestiune"
2.Daca e vorba de productie...poate ar trebui verificate NC 331 = 711 si NC 711 = 331.
(Nu e cazul sa ma citati.Doar continuam o discutie
)

2.Daca e vorba de productie...poate ar trebui verificate NC 331 = 711 si NC 711 = 331.
(Nu e cazul sa ma citati.Doar continuam o discutie

Scuze, cred ca nu stiu sa folosesc forumul. E prima oara cand postez. Multumesc! Incerc sa...reverific, doar altceva n-avem de facut, nu? 

-
Daca aveti operatii si in clasa 9 s-ar putea de aici sa vina diferentele incercati o listare a balantei inclusiv clasa 9.
Multumesc! Asta era! Clasa 9.