doua produse identice

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
ichima

doua produse identice

#1 Mesaj de ichima »

buna ziua. am doua produse identice cu doua preturi diferite. cum le pot inregistra? ex. am filtru de ulei la 18 lei si tot filtru de ulei la 30lei.

scortarum819

Re: doua produse identice

#2 Mesaj de scortarum819 »

ca si orice altceva, vei avea un stoc de 1 x 18 + 1 x 30 = 48 lei. Cand vinzi unul, Saga ti-l va scadea pe cel mai vechi daca folosesti fifo

despag

#3 Mesaj de despag »

poti sa le scrii in paranteza pretul

eugen01

#4 Mesaj de eugen01 »

Nu cred ca e vorba de reducere, dupa cum ma indoiesc ca ar fi identice.Ne aprovizionam cu o litra de cafea, un pac de tutun, solicitam gestionarului cele doua produse, le admiram din diverse unghiuri si imposibil ca dupa un timp Tz sa nu descoperim noi ceva ce sa le deosebeasca (de ex marcile de masina pentru care sunt destinate, diametru exterior, diametru hub etc...).Presupunem ca nu scrie pe ele ceva genul :
-HU 722X Diesel
-OC 51 - Benzina

Dar..poate sunt eu pedant.

ghineae609

#5 Mesaj de ghineae609 »

In general fz iti scrie pe factura si codul produsului. Varifica daca codurile sunt identice ptr ca posibil asa cum a spus si Eugen sa nu fie identice. De obicei aceste filtre au cam aceeasi denumire dar in final li se adauga o litera ceva ptr diferentiere si sigur important este codul.

ichima

#6 Mesaj de ichima »

Nu am nimic diferit nici coduri de bare nimic. probplema mea este ca ceste produse au aceeasi denumire dar preturi diferite. nu pot adauga zeci de puncte sau litere ca acestea imi ies si pe factura. la intocmirea facturii tot ultimul pret de vanzare mi-l ia chiar daca folosesc metoda fifo.

ghineae609

#7 Mesaj de ghineae609 »

Atunci daca vrei sa le tii evidenta separat spune-i unuia Filtru ulei A si altuia Filtru ulei B sau le dai un cod. Spuneam de coduri ptr ca am avut si eu piese auto si veneau cu denumire si cod, diferenta la filtre de exwmplu de multe ori se facea numai prin cod...

despag

#8 Mesaj de despag »

pune in paranteza pretul

Scrie răspuns