DECLARATIA 100
-
DECLARATIA 100
La cateva firme am depus declaratia lunar cu toate ca ma incadram la trimestru dar am zis ca pt mai multa siguranta sa merg la fel mai ales ca toti clientii mei refuza sa plateasca la trimestru vor tot lunar, astazi am fost la fisc sa depun restul si nu mi le-a primit sa merg cu ele in aprilie .Iam intrbat ce se intampla cu cele primite si operate pt ca o sa dublez luna ianuarie iar la ei o sa fie o varza plati anticipate declaratii la 3 luni Ce credeti apar ceva norme cu ceva explicatii sau sa depun rectificative pentru cele depuse.
Re: DECLARATIA 100
Am patit si io la fel, am depus DEC 100 si nu trebuia numa' trimestrial si au spus sa fac Declaratii rectificate cu toate contributiile aferent luni Ianuarie.militarul267 scrie:La cateva firme am depus declaratia lunar cu toate ca ma incadram la trimestru dar am zis ca pt mai multa siguranta sa merg la fel mai ales ca toti clientii mei refuza sa plateasca la trimestru vor tot lunar, astazi am fost la fisc sa depun restul si nu mi le-a primit sa merg cu ele in aprilie .Iam intrbat ce se intampla cu cele primite si operate pt ca o sa dublez luna ianuarie iar la ei o sa fie o varza plati anticipate declaratii la 3 luni Ce credeti apar ceva norme cu ceva explicatii sau sa depun rectificative pentru cele depuse.
[color=brown]Poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stau prea bine, pentru ca niciodata nu vin cind ii chem.[/color]
-
militarul267 scrie:dar ce facem cu somajul daca avem de incasat ei cer declaratia 100 pana pe 25 cel putin asa e la Pitesti

la noi cer decl la somaj depusa si pontajul, de plata nu sunt curiosi deloc....
decl 100 nu au cerut niciodata.....
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...
Nu.
"Prin derogare de la dispoziţiile legale în vigoare privind termenele de plată, impozitele şi contribuţiile aferente veniturilor din salarii se plătesc astfel: a) trimestrial, până la data de 25 inclusiv a lunii următoare trimestrului, de către contribuabilii persoane juridice care au statut de microîntreprindere, în condiţiile Legii nr. 346/2004 ... "
Codul de procedura fiscala, art.109, alin.(7)
"Prin derogare de la dispoziţiile legale în vigoare privind termenele de plată, impozitele şi contribuţiile aferente veniturilor din salarii se plătesc astfel: a) trimestrial, până la data de 25 inclusiv a lunii următoare trimestrului, de către contribuabilii persoane juridice care au statut de microîntreprindere, în condiţiile Legii nr. 346/2004 ... "
Codul de procedura fiscala, art.109, alin.(7)