Eu zic că dacă la data de 18.08.2011 ai un salariat care a încetat contractul, atunci tot în ziua de 18.08.2011 era și obligația de a transmite REVISAL-ul.gaalo scrie: - la data de 18 08 2011, ai 1 salariar care a incetat contractul, la data de 19 08 2011 se transmite REVISALUL cu totii salariatii (9 activii + 1 incetat)
Sincer, nu m-am uitat pe COR sa vad care-i diferenta, dar:munteanud411 scrie:spasicir scrie:va cer o parere...
daca modific in baza de date (aceess) COR-ul (actualizare cor) si trimit asa varianta de revisal 2.4.0 credeti ca se prind?
multumesc
CORECTseptimiuv scrie:o sa va ia ameteala daca unul vorbeste despre programul de la ITM si altul cauta in Saga
Mai corect ...ferenta scrie: Eu zic că dacă la data de 18.08.2011 ai un salariat care a încetat contractul, atunci tot în ziua de 18.08.2011 era și obligația de a transmite REVISAL-ul.
Pe Rev 506 -spasicir scrie:- daca intru pe functie/ocupatie apatre alt tip de operatie iar eu nu am act aditional pentru asta.
multumesc Dan de pareremunteanud411 scrie:Pe Rev 506 -spasicir scrie:- daca intru pe functie/ocupatie apatre alt tip de operatie iar eu nu am act aditional pentru asta.
- Te duci la Operatii Contracte - Corectie- si in ecranul cu salariul apesi butonul"ALEGE" si selectezi COR-=ul care iti trebuie. mergi pana la capat si salvezi.
Pentru corectie nu iti trebuie act aditional
Acum am facut proba pe o firma si merge
mihalai scrie:ajutati-ma si pe mine va rog frumos
nu pot sa transmit noul revisal,imi da eroare ca fisierul trebuie sa contina cel putin un salariat,l-am facut intai in saga si l-am validat in programul lor, dupa ai am incercat si direct in revisalul lor,am introdus salariatul(ca unul singur am la aceasta firma),am generat registrul si cand vreau sa-l transmit,aceeasi eroare.