REVISAL - noua versiune

Scrie răspuns
stire

Re: REVISAL - noua versiune

#211 Mesaj de stire »

bravo celor care au "sapat" . eu de 2 zile ca chinui singurica mi-am prins urechile degetele si nervii . Sunteti cei mai tari jos palaria pentru voi toti
Never say never !

mihalai

#212 Mesaj de mihalai »

fordonf scrie:Va rog sa ma ajutati, cand cand incarc fisierul online imi spune ca este eronat, ca trebuie sa contina cel putin un ctr de munca sau un salariat, dar eu asi una si alta.A mai patit cineva, va rog ajutor urgent
fordonof:dvs ati rezolvat problema sa-mi spuneti si mie cum ati facut?

stire

#213 Mesaj de stire »

intra in programul lor faimos si da-i validare acolo si-l transforma in temp revisal in terminatia lor .rvs si pe ala poti sa-l trimiti , merge am facut eu acum
Never say never !

draganm945

#214 Mesaj de draganm945 »

la coloana data consemnari care data se modifica ? data angajarii s-au data transmiterii revisalului pentru-ca la raport salariat la interval vechime este data preluarii revisalului din v 381

balazse

#215 Mesaj de balazse »

Citeste postarea lui EugeN01 de aici (gasesti doua topic-uri):
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=15981

draganm945

#216 Mesaj de draganm945 »

am citit si totusi nu am inteles. angajat 30.09.2010 activ si acum cum fac transmitere la data la care transmit in termen de 90 zile ?

eugen01

#217 Mesaj de eugen01 »

gaalo scrie:
paturcai scrie:Inrebarea este (scuzata-mi fie cacofonia):
Contractele care este deja transmise se mai redepun si in versiunea noua?
DA.
Exemplu:
- la data de 17 08 2011, ai 10 salariati in programul VECHI, le transferi in programul NOU acei salariati care au contract ACTIV, cei care au incetat contractul NU se mai transfera. Introduci salarul, sporurile, suspendarile, la totii salariatii pe care le ai ACTIVI, la data de 17 08 2011 si se transmite REVISALUL cu toti salariati.
- la data de 18 08 2011, ai 1 salariar care a incetat contractul, la data de 19 08 2011 se transmite REVISALUL cu totii salariatii (9 activii + 1 incetat)
Concluzie, de la prima transmitere a REVISAL ului NOU totdeauna se transmit TOTII salariatii, nu ca si pana acum, un angajat nou sau un contract incetat. Pentru orice modificare, corectie, suspendare, se transmite tot!
Toti pentru unul si unul pentru toti!
gaalo scrie:
badalaum161 scrie:Azi am sunat la itm ph, si am intrebat daca se mai depune noul revisal si pt. salariatii care nu au sporuri ci doar salariul de incadrare si mi s-a spus ca nu se depune nimic.Daca stie cineva ceva sa posteza pareri.
nici noi NU depunem nimik, doar trebuie transmis REVISALUL

HG nr. 500/2011
Art. 4

b) elementul prevazut la art. 3 alin. (2) lit. g) se completeaza si pentru contractele individuale de munca deja inregistrate, in termen de 90 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari;
Art. 3
g) salariul, sporurile si cuantumul acestora;

solovastru

#218 Mesaj de solovastru »

imi puteti spune de unde pot descarca Saga C 3.0 versiunea 380 (baza, nu update-ul) deoarece am nevoie sa accesez vechiul revisal din Saga (am la foarte multi salariati de facut ceva corectii) si ma descurc foarte usor sa actualizez vechea baza de date a ITM-ului. Abia apoi voi retransmite datele in noul revisal.

mersi

eugen01

#219 Mesaj de eugen01 »

1.Ati urmarit Tutorialele ?
2.Pentru versiuni anterioare...e mai complicat.E nevoie de acel SetupExe aferent versiunii...in fine, am sa ma abtin ca sa nu mai bajbai.

munteanud411

#220 Mesaj de munteanud411 »

solovastru scrie:imi puteti spune de unde pot descarca Saga C 3.0 versiunea 380 (baza, nu update-ul) deoarece am nevoie sa accesez vechiul revisal din Saga (am la foarte multi salariati de facut ceva corectii) si ma descurc foarte usor sa actualizez vechea baza de date a ITM-ului. Abia apoi voi retransmite datele in noul revisal.

mersi
Inainte de a fi instalat 381, trebuia sa fi facut o copie de siguranta a intregului folder SAGA din C:\Programm Files. Lucreaza pe acea copie.
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

draganm945

#221 Mesaj de draganm945 »

de fiecare data cand angajez sau lichidez sau modific un contract transmit toti salariatii existenti , activi la acea data ? nu sant lamurita daca trebuie sa transmit si acei angajati inainte de 01.01.2011.

balazse

#222 Mesaj de balazse »

Incepand cu noua versiunea se trimite totul, adica nu doar modificarile.

draganm945

#223 Mesaj de draganm945 »

inseamna ca daca angajez in 25.08.2011 trebuie sa transmit si modificari si nu mai am termen 90 zile?

herganiec

#224 Mesaj de herganiec »

cam asa.. se pune problema.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

matalal

#225 Mesaj de matalal »

Am si eu o nelamurire: daca la un salariat activ am avut de la 01 ianuarie 2011 si pana la data preluarii in noul revisal doua mariri de salariu si doua perioade de suspendate (in ianuarie si in mai). E clar ca il preiau din vechiul revisal cu functia si salariul actuale. Problema este daca trebuie pentru perioada 01.01.2011 - 01.08.2011 sa trec in noul revisal istoricul modificarilor de salariu si cele doua suspendari (deoarece schimbarile de functie au fost deja declarate la vremea lor prin vechiul revisal).
Cred ca este o problema destul de importanta, deoarece in perioada amintita mai sus nu au mai existat carnete de munca si acest revisal ar trebui sa le substituie....

Scrie răspuns