eu raman la ideea ca data incetarii contractului de munca este data preluata de saga + 1. Daca e trecuta ca ultima zi de lucru 31.08.2011 eu vad ca data incetarii contractului 01.09.2011. Nu pot considera ca 31.08.2011 sa fie data la care inceteaza contractul deoarece
1. insasi saga spune prin bifare (ultima zi de lucru) deci e logic ca in acea zi se lucreaza inca.
2. daca luam ad literam spune clar "data incetarii contractului", deci e clar ca in acea zi contractul este inchis (nu pot considera ca la sfarsitul orelor de program inceteaza contractul - daca programul meu de lucru se termina la orele 24 ?). Nu cred ca, comparatia cu ziua mortii se poate lua in paralel in acest caz (cum ca esti considerat decedat din ziua x desi in acea inca ai fost in viata) ziua decesului neurmand a avea o continuare (

, nu intru in polemici), in timp ce unei zile prestate îi va urma intotdeauna o zi diferita.
Ca solutie eu vad mentionarea in acel camp din Saga nu a ultimei zi lucrate, ci a zilei in care salariatul nu mai are relatii contractuale cu societatea.