urgent ! -contabilitate la abc

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
ardeleana

urgent ! -contabilitate la abc

#1 Mesaj de ardeleana »

urgent va rog sa ma ajutati sa setez programul integrat pentru a tine contab la un abc la intrari as introduce marfuri conform factura fara sa trec fiecare paine suc sau alt tip de marfa iar la vanzari sa trec vanzari zilnice iar la descarcarea gestiunii sa stie programul sa faca descarcarea de gestiune in functie de rulajele la 371.378.707.5311 etc ,,,,

herganiec

#2 Mesaj de herganiec »

creati firma, bifati <Evaluare marfuri pe gestiuni distincte> , si <foloseste formula cu rulaje cumulate>.
apoi la <stari diverse>, bifati si <dezativeaza ecranele de stocuri pt aceasta firma.>
intrati apoi la fisiere, la <gestiuni global-valorice> si le creati mag1 cu analitic 1 ... mag 2 cu analitice 2...

si receptiile le faceti pe intrari iar la cont o sa alegeti 371.1.. sau 2 sau care mag este.

Toate astea sunt scrise de altfel si in cadrul programului SAGA la sectiunea help care trebuie citita inainte si sunt date mult mai multe explicatii.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

munteanud411

#3 Mesaj de munteanud411 »

La intrari, dupa ce ai scri numarul si data facturii si ai salvat-o, la "Adaug' in partea de jos treci de ex "produse panificatie", Alimente', "Bauturi racoritoare", cantitate 1 si valoarea facturii.(Atentie ce cont ii dai. ) ca doar se vede pe factura care sint alea. La descarcare e simplu daca ai un singur punt de desfacere.daca ai mai multe, e putin mai complicat[
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

chivuc

Re: urgent ! -contabilitate la abc

#4 Mesaj de chivuc »

Dar e corect sa se faca asa, odata ce esti obligat ca fiecare produs sa aibe si un cod. Si ma gandesc aici la casa de marcat unde sigur nu se bate pe coduri, barami in NIR-uri sa se vada exact produsele).
Si venind vorma de NIR unde se scrie codul produsului cand inreg. factura in intrari?

munteanud411

#5 Mesaj de munteanud411 »

BANUIESC CA LA INTRARI SE TRECE CLASA ARTICOLULUI>nu ma pricep la stocuri, poate te ajuta cei mai experimentati
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

Scrie răspuns