tot revisal
tot revisal
As dori sa transmit la ITM datele prin noul program.Intrebarea mea este : ce trebuie sa transmit? Salvez baza de date pe un suport electronic si o transmit ?
Re: tot revisal
http://www.sagasoftware.ro/?p=254
Fișierul XML generat din SAGA, pentru a putea fi încărcat pe siteul inspecției muncii, trebuie validat întotdeauna cu aplicația curentă a programului REVISAL disponibilă pe site-ul Inspecției muncii . În urma validării va rezulta un fișier cu extensia RVS ce se va încărca online. Nu încercați să încărcați altceva pentru că nu va merge. De asemenea, citiți cu atenție mesajele generate de aplicația REVISAL și dacă sunt erori efectuați corecțiile necesare în SAGA, regenerați fișierul XML și reverificați-l cu REVISAL.
pentru a încărca registrul în format nou, folosiți linkul “Acces portal versiune conforma cu HG 500/2011″ de pe site-ul inspecției muncii.
Fișierul XML generat din SAGA, pentru a putea fi încărcat pe siteul inspecției muncii, trebuie validat întotdeauna cu aplicația curentă a programului REVISAL disponibilă pe site-ul Inspecției muncii . În urma validării va rezulta un fișier cu extensia RVS ce se va încărca online. Nu încercați să încărcați altceva pentru că nu va merge. De asemenea, citiți cu atenție mesajele generate de aplicația REVISAL și dacă sunt erori efectuați corecțiile necesare în SAGA, regenerați fișierul XML și reverificați-l cu REVISAL.
pentru a încărca registrul în format nou, folosiți linkul “Acces portal versiune conforma cu HG 500/2011″ de pe site-ul inspecției muncii.
Am incercat sa transmit la Revisal 2 contracte de munca si fisierul care il atasez nu corespunde, primesc mesajul"Formatul fisierului este invalid Fisierul preluat trebuie sa contina cel putin un salariat si un contract" Unde gresesc? Nu stiu cum sa ma procedez
Ai validat fisierul xml in format RVS?
Aici imi scapa ceva. La validare daca apas se deschide un ecran pt atasarea unui fisier.Ce fisier sa atasez?
Pasii care ii urmez: Generare fisier- aleg locatie in care sa se salveze, Validare- aleg fisierul din locatia salvata si mesajul care apare:"Registrul salariatilor s-a generat corect in aceasi locatie ca fisierul de intrare" Cum se formeaza fisierul pentru transmitere?
E bine.In aceeasi locatie unde ai salvat fisierul XML,( in TEMP ) in urma validarii, iti apare si fisierul de forma RVS.. pe acesta il transmiti la ITM.
Atasez fisierul RVS care se salveaza in aceeasi locatie si primesc la transmiterea de la ITM mesajul de eroare ca formatul fisierului este invalid, dar eu am 2 angajati, ma dispera programele astea
Daca ti-a aparut mesajul "Registrul salariatilor s-a generat corect in aceasi locatie ca fisierul de intrare" mentionat de GalZ845 atunci inseamna ca fisierul ar trebui sa fie corect.
Mare atentie ca in versiunea online sa incarci fisierul RVS si nu cel XML.
Mare atentie ca in versiunea online sa incarci fisierul RVS si nu cel XML.
Stai, ca nu-nteleg..la validare zici ca ti-a dat mesajul cu" registrul.. s-a generat corect in aceeasi locatie..."In cazul asta nu stiu, poate ar trebui sa vezi ce ai in XML de fapt.
Bine bine, si atunci cum i-a validat fisierul XML? 

Am vizualizat fisierul xlm si apar cei 2 angajati, nici eu nu inteleg unde gresesc
Nu cumva incerci sa-l transmiti pe versiunea veche de pe situl ITM-ului ?
Acum dupa nenumarate incercari cand incerc sa generez registrul- salvez- aleg locatia:C/temp imi apare mesajul:Acces to the path:C/Program files7TeamNet/revisalH...-export registru.xml is denied