Revin cu o precizare la modul de lucru. Am testat acum 2 zile la rand si aceeasi problema. Am vanzarile zilnice aproximativ 300 de bonuri de casa eliberate, dintre care aproximativ 80-85% sunt incasate numerar, iar restul incasate cu cardul (bonuri listate pe toate), la sfarsitul zilei, din
Comenzi->Transfer date se transfera toate pe clientul implicit "Bon de casa" incasate direct in 5311, tot aici imi merg si bonurile incasate cu cardul care ar trebui sa intre pe o alta pozitie pentru care am si creat client "Card" cu incasarea in 5121. Asa ca de aici am eu prolema cu optiunea de transfer. Intrebare, daca se poate, nu s-ar putea introduce "dirijare" a iesirilor in functie de modul de incasare (cu conditia sa se creeze client implicit si pentru incasari cu card, tichete, cec), respectiv la sfarsitul zilei la transfer date in Saga sa intre 2 pozitii de iesiri ca si clienti (bon de casa si card)? Sau daca nu macar transfer a iesirilor fiecare pe pozitie individuala dar iarasi in functie de modul de incasare. Am pus bine problema?