Legislatie

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
Încuiat
munteanud411

Legislatie

#1 Mesaj de munteanud411 »

Catre Administratorii de domenii si Administratorul Forumului,
Va rog sa inchideti subiectul "Revisal- Noua Versiune" si in locul acestuia sa introduceti un link catre pagina Inspectiei muncii de unde se pot descarca toate informatiile necesare!
Va rog de asemenea sa introduceti in lista de sarcini a moderatorilor/ administratorilor si supravegherea limbajului !
Mai avem putin si vom folosi "K", "puiii mei" etc. si asta ca sa fiu elegant !
Parerea mea este ca facilitatile oferite de SAGA nu indreptatesc pe nimeni sa aiba un vocabular ca pe marginea santului in Divizia "D"
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

eugen01

Re: Legislatie

#2 Mesaj de eugen01 »

Ma surprinde o asemenea reactie de la un vechi membru al forumului, care a dovedit dea lungul timpului cunostinte aprofundate in tainele meseriei.
1.E foarte de inteles ca membri noi, cu mai putine cunostinte in ale forumului sau/si ale meseriei sa tot deschida un topic nou.Atentionari au fost facute, unii au inteles acest lucru..altii s-au suparat.Fiind un forum al utilizatorilor, in care se raspunde in limita timpului avut, in limita experientei etc.. alegerea de a raspunde sau nu, ne apartine;
2.Sa nu devenim acuma pudibonzi.In raspunsuri, putem alege un stil mai sobru, dar de asemenea nu ne impiedica nimeni sa alegem un stil mai frivol.Suntem oameni maturi, si zic eu ca nu e jignitor daca cel care ne raspunde alege un stil mai lejer.Mai deranjante sunt folosirea abuziva a butonului citeaza, sau capslock.

munteanud411

#3 Mesaj de munteanud411 »

Atunci cand ai o participare de 2 mesaje pe forum dintre care al doilea incepe cu "PIsoiii mei", asta cred eu ca denota o plictiseala generata de lipsa de ocupatie sau refuzul "contactelor ' tale de a dialoga pe tema calitatii apei de la robinet sau a gradinii zoologice virtuale !
Am facut armata la scoala de soferi, am lucrat multa vreme in sistemul militar si cred ca stiu foarte bine ce inseamna "pudibond" si lipsa de cultura !
Astept "eugen..' sa-mi spui si mie cum te-ai simtit atunci cand de ziua ta ai primit un mesaj de genul :"F-..M...M...., La Multi Ani!"
Dan-

eugen01

#4 Mesaj de eugen01 »

sincer nu cred ca trebuie sa dam prea multa importanta anumitor aspecte ale ...vietii..virtuale.Un simplu click si am deletizat comportamentul neadecvat, mai mult de atat nu putem face.In viata reala da, nu numai ca se impune..dar chiar trebuie luat atitudine.Imi cer scuze daca spusele mele au dat de inteles ca nu ai avea dreptate.Ai dreptate dar...repet tot ce putem face e sa ignoram mesaje aflate sub limita decentei.

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

De acord cu @munteanud411. Unele exprimari lasa de dorit. Ar trebui sa mai fie unul, doi moderatori din persoanele active de pe forum care citesc des si sa poată corecta unde e cazul...
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

munteanud411

#6 Mesaj de munteanud411 »

Nu cred ca ne dorim nici unul dintre noi sa ne transformam in ceea ce este "Avocatnet", unde parerile obiective, cu exprimare de bun-simt sunt sterse de catre moderatoare, in schimb sunt pastrate expresii de genul " Sa-i fac ministrului, sa-i ia... s.a.m.d)Insotite de pareri care arata ca autorul nu stie la ce articol in discutie raspunde.
Dar sa isi verse si el pe tastatura frustrarile !
Am si eu destule la aproape 50 de ani dar nu suport ideea de a-i incarca pe altii cu problemele mele !
Aceste expresii "academice" sunt intotdeauna semnate "Utilizator neinregistrat"
Dan-

bogeanua

#7 Mesaj de bogeanua »

Personal cred ca este o idee buna.Si eu am fost in aceasta situatie dar,din respect pt colegii de pe forum, am evitat cat am putut sa intru in polemica sau sa aduc jigniri, nici vorba.Tocmai de aceea in ultimul timp am inceput sa-mi reduc mesajele de pe forum, rezumandu-ma mai mult in a le citi.

Încuiat