Suspendare.........

Încuiat
panciui

Suspendare.........

#1 Mesaj de panciui »

Buna ziua, lucrez in Saga PS de ceva timp si spre rusinea mea acum nu reusesc sa introduc in noul revisal o suspendare ........va rog mult daca cineva a reusit, sa scrie pur si simplu pasii ca se pare ca eu nu fac bine ceva......... nu reusesc deloc sa suspend acest contract.........

balazse

Re: Suspendare.........

#2 Mesaj de balazse »

panciui

#3 Mesaj de panciui »

Multumesc mult pentru indrumare am reusit, am introdus suspendarea dar acum nu stiu din ce motiv nu vizualizez temeiul legal al suspendarii cu toate ca eu il aleg dar atunci cand ma duc sa dau "raport salariat" casuta in care ar trebuii sa scrie temeiul legal este goala ..... si inca ceva, la varianta ITM (am vazut la o cunostinta) la "raport salariat" in rubrica in care scrie functia au si in cifre si in litere scris codul cor (121011- Director General) noi nu avem decat in litere .....sau asa apare la mine trebuie sa mai reintroduc eu codurile cor dar par preluate....... va rog mult sa ma ajutati ca ma chinuiesc de ceva timp si ...............
Va multumesc pentru ajutor.

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Unde iti apar doar scrise cu litere? pe server? Acolo asa apare la toata lumea indiferent din ce program ai generat fisierul.

promovest96

#5 Mesaj de promovest96 »

Cu referire la revisal 500,- daca am o angajata in crestere copil 2 ani, la cat pun data suspendarii? La prima zi dupa ce implineste copilul 2 ani?

Multumesc!

eugen01

#6 Mesaj de eugen01 »

Încuiat