Problema instalare
Problema instalare
*
Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea problema
am descarcat PubLine,in momentul in care s-a instalat mi s-a cerut parola ignorand mesajul mi-a dat urmatoarea eroare
Dynamic SQL Error
SQL error code = -104
Token unknown - line 1, column 406,daca dau continue ma lasa sa intru in program dar imi apare tot timpul cand accesez ceva fisier,cand intru la configurari si selectez saga imi apare firma dar nu ramane.
M-am chiniut f mult si nu pot sa-mi dau seama unde e problema
daca ma poate ajuta cineva cu o idee,sfat ,ce am facut gresit?
Multumesc
Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea problema
am descarcat PubLine,in momentul in care s-a instalat mi s-a cerut parola ignorand mesajul mi-a dat urmatoarea eroare
Dynamic SQL Error
SQL error code = -104
Token unknown - line 1, column 406,daca dau continue ma lasa sa intru in program dar imi apare tot timpul cand accesez ceva fisier,cand intru la configurari si selectez saga imi apare firma dar nu ramane.
M-am chiniut f mult si nu pot sa-mi dau seama unde e problema
daca ma poate ajuta cineva cu o idee,sfat ,ce am facut gresit?
Multumesc
Re: MarketLine - problema instalare
E posibil sa fie de la o instalare necorespunzatoare a .NET Framework 3.5 SP1.
Va rog sa-mi spuneti ce mesaj va apare inainte ca programul sa afiseze ecranul de autentificare.
Va rog sa-mi spuneti ce mesaj va apare inainte ca programul sa afiseze ecranul de autentificare.
Re: Problema instalare
Problema a fost rezolvata.
Va rog sa descarcati ultima versiune a programului.
Va rog sa descarcati ultima versiune a programului.
-
Problema instalare
Pentru Bogdan. Buna ziua ! Am reinstalat sistemul de operare pe calculator. Am instalat marjketline. Merge perfect. Dar in momentul cand doresc sa transfer datele in saga apare eroare: "A aparut o eroare Multiple-step OLE DB operation generated errors. Check each OLE DB status value, if available. No work done." Pana acuma functiona. Va rog sa ma ajutati ca daca nu merge transferul in mod automat e greu sa preluam manual toate iesirile. Multumesc anticipat.
Va rog sa descarcati ultima versiune.
-
Multumim mult. Merge perfect.
buna seara. am si eu o nedumerire. am instalat publine,totul a decurs bine,dar cand am incercat sa selectez cale program SAGA C nu am reusit. m-am dus in folderul Saga am selectat firma nr.1,ca doar una este,dar nu imi apare nimic,doar mesajul ca trebuie sa aleg calea catre programul SAGA. ce nu fac bine ?
multumesc.
multumesc.
Va rog sa selectati calea catre folderul SAGA, nu catre folderul firmei.
Firma o veti alege din lista derulanta de mai jos.
Firma o veti alege din lista derulanta de mai jos.
Eroarea care apare in timpul preluarii bazei de date:
violation of PRIMARY or UNIQUE KEY constraint "PK_GESTIUNI_GV_COD" on table "GESTIUNI_GV"
violation of PRIMARY or UNIQUE KEY constraint "PK_GESTIUNI_GV_COD" on table "GESTIUNI_GV"