etichete preturi

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
Încuiat
florescuc278

etichete preturi

#1 Mesaj de florescuc278 »

Ar fi foarte util daca la tiparirea etichetelor ar exista si o coloana unde sa trecem nr. de bucati ( ar merge chiar langa cea cu ok, in care bifam articolele la care sa tiparim); adica pentru acelasi articol sa pot tipari 10 etichete de exemplu.

balazse

Re: etichete preturi

#2 Mesaj de balazse »

Sincer sa fiu, eu nu utilizez acesta optiune.
Ma gandesc ca vinzi ceva la cutie sau ceva ambalat si ai dorii sa treci cate bucati sunt ontr-o cutie.
Cred ca ai putea sa treci "- ambalaj x buc" in coloana "text suplimenta", sau nu ajuta?

florescuc278

#3 Mesaj de florescuc278 »

Nu stiu daca m-am exprimat suficient de clar :oops: vreau ca pe fiecare produs din raft sa am pret; in acest moment, daca vreau sa tiparesc 10 bucati preturi pentru acelasi articol, trebuie sa dau tiparire de 10 ori ...

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Si daca la "setari" treci "10" la "numar pozitii tiparite" atunci iti tipareste dintr-o data 10 pozitii pe o singura pagina.

florescuc278

#5 Mesaj de florescuc278 »

Multumesc, Balazse.
Da, este util cand tiparesti x etichete pentru un singur articol; dar daca am de ex: articol 1 = 5 etichete, articol 2= 3 etichete, articol 3 = 2 etichete etc, tot nu ma ajuta; ar insemna un consum foarte mare de timp si risipa de hartie. De aceea propunerea mea ar fi foarte utila pentru noi.

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Acum am inteles. Ar fi chiar util (avand in vedere modul de utilizare), oricum cred ca ar trebui sa trimiti un e-mail celor de la Saga, deoarece ei vor decide daca se va implementa sau nu.

Încuiat