la marfuri

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
Încuiat
kercsovp

la marfuri

#1 Mesaj de kercsovp »

cred ca ar fi foarte util posibilitatea defalcarii pretului pe unitatea de produs, daca eu aprovizionez de exemplu un cartus de tigari kent pe factura i-mi apare pretul pe cartus,dar eu fac vanzarea pe pachet , ceea ce implica sa fac receptia pe 10 pachete si nu pe cartus cum este in factura , am vazut in alte softuri, de ex market mentor pro aceasta posibilitate :idea:

herganiec

Re: la marfuri

#2 Mesaj de herganiec »

receptia o faceti asa cum veti vinde marfa. daca primiti o tona de zahar ma gandesc ca faceti receptia la kg ca asa o vindeti, deci similar si la tigari, primiti 3 baxuri a 200 de cartuse fiecare.. cred ca receptia o faceti la bucata pt ca asa le vindeti.
Nu e nevoie de alte interventii pe program e doar un calcul care trebuie sa-l faceti inainte, Simplu sper..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

florescuc278

#3 Mesaj de florescuc278 »

Dar daca sunt anumite produse care se vand si la bax si la bucata? eu fac receptia de ex. articol A- bax si articol A-buc, dar daca se termina stocul la unul dintre ele cum procedez pana la o noua aprovizionare? (pretul / bax mai avantajos decat /buc)
Sustin si eu propunerea.

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Adica, daca vinzi la bax atunci pretul pe bucata ar X lei, iar daca vinzi simplu atunci pretul pe bucata este X+y lei?

florescuc278

#5 Mesaj de florescuc278 »

Da, de exemplu scutecele

apetrem

#6 Mesaj de apetrem »

Poate ajuta optiunea "reteta".
Marian Apetre

herganiec

#7 Mesaj de herganiec »

receptionezi (de ex scutecele) la acelasi pret de vanzare si UM=buc. Cand vindeti la bax (20buc de ex) scrieti 20 buc. si faceti discount. pt vanzare la bax.

e mult mai simplu sa aveti un sigur articol la aceeasi UM si la cantitati mari sa faceti discount.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Încuiat